facebook tracking pixel

Gulvlægger - Rødovre

Få op til 3 gratis tilbud fra lokale håndværkere

  • Du får svar indenfor kort tid
  • Håndværkere i hele landet
  • Gratis og uforpligtende
Find en lokal Gulvlægger

Hvis du hellere vil have et tilbud, kan du indhente et herunder.

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme.
Skal udføres i august 2020.

En gulvlægger vil blandt andet arbejde med linoleums-, træ-, vinyl-, kork-, beton- og epoxygulve. Faget dækker  De kan hjælpe dig med at oprette og støbe undergulve samt lægge overfladebelægninger på gulve, trapper og borde. De arbejder både med almindelige rum og vådrum. Har du en konkret gulvmontering opgave, og er du nysgerrig på en gulvlægger pris i Rødovre, så udfyld formularen til højre og indhent et tilbud.

Håndværker.dk har dygtige gulvlæggere klar til at hjælpe dig i Rødovre

Ina anbefaler B. B. Jørgensen Gulvservice

5 / 5

Hurtigt & professional service og et super lækkert resultat.

Bjarke anbefaler B. B. Jørgensen Gulvservice

4.2 / 5

Vi har først og fremmest været glade for den gode dialog, vi har haft med Bechir. Det har vi haft helt fra starten af både via mail og via telefon. Bechir og hans kollega var også friske på at finde løsninger på problemer, der opstod undervejs. For eksempel fik de lige flyttet en meget tung brændeovn på forsvarlig vis. Det er ikke alle, der kan det. De varmeste anbefalinger herfra.

Sådan finder vi den helt rigtige gulvlægger i dit nærområde

Sådan finder vi den helt rigtige håndværker i dit nærområde

...og det er faktisk ret enkelt at komme i kontakt med en dygtig håndværker tæt på dig. Læs de 3 trin om hvordan vores service virker.

1. Du fortæller os dit postnummer

Læs hvordan vi bruger dit postnummer

Med dit portnummer finder vi frem til de håndværkere, som er i dit lokalområde.

2. Vi finder håndværkere i en radius af din bopæl

Læs mere

Du bestemmer selv radiusen fra din bopæl ved at justere fra 0 til 100 km.

3. Du vælger en dygtig håndværker

Læs mere om anbefalinger

Det stærke ved Håndværker.dk er, at det er forbrugere, med egne erfaringer fra at have fået udført håndværksmæssigt arbejde, der anbefaler håndværkere til andre forbrugere. Derfor arbejder vi konstant på at skabe størst mulig gennemsigtighed og brugervenlighed, så forbrugerne trygt og nemt kan finde den helt rigtige håndværker. Følgende er en beskrivelse af, hvordan vi generelt håndterer anbefalinger. Oplever du snyd, eller har du konstruktiv feedback, hører vi gerne fra dig.

Hvilke anbefalinger bliver vist?

Vi udvikler hele tiden Håndværker.dk, og der kommer hele tiden nye håndværkere til. Derfor er der håndværkere, som ikke findes på siden endnu, men vi opretter hele tiden – og gerne – nye håndværksfirmaer. Vores mål er, at alle håndværkere skal være synlige og kan anbefales af forbrugere på Håndværker.dk. Både gode og dårlige anbefalinger vises af udført arbejde. Vi viser de nyeste anbefalinger først og regner gennemsnitlige værdier ud på baggrund af samtlige anbefalinger, som den enkelte håndværker har fået. Er en håndværker nævnt ved personnavn i en anbefaling, og han ikke ønsker dette, forbeholder vi os retten til at ændre det til firmanavnet.

Hvornår vises min anbefaling?

Du kan forvente at din anbefaling bliver offentliggjort så snart du har verificeret med enten Facebook, SMS eller e-mail. Den anbefalede håndværker har mulighed for at skrive ét enkelt svar til anbefalingen. Det er et bevidst valg at forbrugeren ikke kan svare herpå, for at undgå en lang samtaletråd. Begge parter har dog mulighed for til hver en tid at redigere deres anbefaling/svar ved at logge ind på Håndværker.dk.

Hvordan undgår vi snyd?

For at undgå falske anbefalinger eller misbrug af personlige oplysninger, så skal alle, der laver en anbefaling bekræfte deres identitet. Dette kan  gøres ved at verificere personlige oplysninger via e-mail, SMS eller Facebook. Hvis kommentaren i en anbefaling tydeligt viser, at der ikke er tale om udført arbejde, fjerner vi anbefalingen. Er der tale om en verserende juridisk tvist i en sag mellem bygherre og håndværker, vil anbefalingen midlertidigt blive fjernet, mens sagen kører. Håndværker.dk beslutter ud fra den enkelte sag, om anbefalingen skal vises eller ej.

Derudover gennemfører Håndværker.dk minimum 10 stikprøver hver måned, hvor vi beder om dokumentation for, at et stykke arbejde rent faktisk er blevet udført. Dokumentationen kan fx være en betalt faktura, billedmateriale eller en korrespondance mellem håndværkeren og kunden, som tydeligt viser, at der er tale om udført arbejde. I sjældne tilfælde kan Håndværker.dk verificere en anbefaling gennem mundtlig korrespondance med bygherren, hvis vi vurderer at det er tilstrækkeligt. Stikprøverne foretages for at sikre forbrugerne bedst muligt. Endelig tjekker Håndværker.dk altid brugervurderinger, hvis der er mistanke om snyd.

Anbefalinger på Håndværker.dk
.

Sammenlign Rødovre's 3 højest anbefalede gulvlægger på Håndværker.dk.

130 anbefalinger

5 / 5

B. B. Jørgensen Gulvservice

B. B. Jørgensen Gulvservice- til tiden og til en fair prisTrænger dit gulv til overfladebehandling, eller drømmer du om et helt nyt gulv, så kontakt B.B. Jørgensen Gulvservice. Vi går entusiastisk til værks, hvad end det drejer sig om børneværelser eller balsale, træterrasser eller trapper.Mange års erfaringMit navn er Bechir Bel, og jeg er manden bag B. B. Jørgensen Gulvservice. Efter cirka 14 år i branchen valgte jeg i 2013 at starte som selvstændig. Sammen med min fastansatte kollega udfører jeg i dag opgaver på det meste af Sjælland.Glade kunder betyder nye kunderVi får mange nye kunder, fordi tidligere kunder har anbefalet os videre. Vores ry er, at vi overholder aftaler, leverer et flot resultatet til tiden og tager en fornuftig pris for vores arbejde. Dette ry gør vi alt, hvad vi kan, for at leve op til, for det er sådan vi gerne vil have, at folk skal opleve os. Faste priserPå vores hjemmeside kan du danne dig et overblik over vores prisleje. Her finder du priseksempler på både parketgulve, plankegulve, slibning og overfladebehandling. Vil du have et mere præcist tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os - det er ganske uforpligtende.Kort opsummeret-Tomandsvirksomhed med base i København NV-Mange års erfaring inden for branchen-Tager imod store som små opgaver-Sætter stor ære i at levere flotte resultater til tiden. Skal vi hjælpe dig med dit næste gulvprojekt, så ring til os med det samme - vi glæder os til at høre fra dig.

27 anbefalinger

5 / 5

Expert Gulvservice

Trænger dine gulve til en ordentlig overhaling, og kunne du godt bruge professionel hjælp til opgaven? Hos Expert Gulvservice får du en kompetent gulvlægger med mere end ti års erfaring i branchen. Den erfaring har jeg med, hver gang jeg hjælper kunder med deres gulve.Til dagligt holder jeg til i Rødovre, men jeg kører gerne ud og fikser gulve i København, Roskilde, Allerød, Birkerød, Næstved, Køge og Kalundborg. Faktisk kommer jeg gerne hele Sjælland rundt, hvis der er brug for min assistance.Uddannet gulvmand med gulvflairJeg er uddannet gulvmand og elsker følelsen af et nybehandlet gulv. Alle gulve fortjener den rette behandling, og det gælder også dine. Derfor tilbyder jeg:Gulvservice Gulvafslibning og vedligeholdelse af eksisterende gulve Vedligehold af linoleumsgulve (primært institutioner eller erhverv) Overfladebehandlinger (Tre gange lak, lud, sæbe, olie og så videre)Du får den service, du beder mig om. Jeg tager gerne et professionelt blik på dine gulve og kommer med en anbefaling af, hvad jeg synes, vi skal gøre ved dem, for at opnå det bedst mulige resultat.Kvalitetsbevidst gulvlæggerHer i min virksomhed fokuserer jeg altid på kvalitet, når jeg arbejder. Det giver de bedste resultater – både for dig, dine gulve og mig. Har du en stor opgave, har jeg en masse underleverandører, jeg kan trække på, så vi kan komme i mål med dine gulve. Og det gælder også i weekender.Expert Gulvservice - kontakt i dagØnsker du professionel hjælp fra mig, eller er du nysgerrig på mine ydelser, skal du blot kontakte mig. Brug kontaktformularen på siden her - så vender jeg tilbage hurtigst muligt.Jeg ser frem til at arbejde med dine gulve og dig!

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her

Håndværkere

${ getResults.length } af ${ resultTotal } håndværkere

${item.label}
Se resultat

Branche

chevron
${item.IndustryName}
Vis flere Skjul

Medlem af

chevron
${item.name}
Vis flere Vis less

By

Radius (${distance} km)

Opgavetype

${tag.Key}

Gennemsnits rating

Antal anbefalinger (${antalrange[0]} - ${antalrange[1]})

Vundet priser

Månedens Håndværker
Håndværker.dk Prisen

Kan komme ud til et møde

Imellem kl. 7-12
Imellem kl. 12-16
Efter kl. 16

Kan fanges på telefonen

Imellem kl. 7-12
Imellem kl. 12-16
Efter kl. 16
Se resultat Nulstil

Tilpas udvalg

By
Radius (${distance} km)
Opgavetype
${tag.Key}

Branche

${item.IndustryName}
Vis flere Skjul

Medlem af

${item.name}
Vis flere Vis less

Gennemsnits rating

Antal anbefalinger (${antalrange[0]} - ${antalrange[1]})

Vundet priser

Månedens Håndværker
Håndværker.dk Prisen

Kan komme ud til et møde

Imellem kl. 7-12
Imellem kl. 12-16
Efter kl. 16

Kan fanges på telefonen

Imellem kl. 7-12
Imellem kl. 12-16
Efter kl. 16

${ getResults.length } af ${ resultTotal } håndværkere

Tilpas listen efter  

menu Kompakt list Detaljeret

Ingen resultater fundet.

${ item.RatingCount } anbefalinger

${item.HasPrBadgetext}

Månedens Håndværker

ikke medlem

${item.Name}

- ${ item.ZipCode } ${ item.City } , ${ GetDistance(item) } km

- Etableret i ${ item.YearOfEstablishment }

- ${ item.NumberOfEmployees } ansatte

- ${ item.Address }

${item.HasPrBadgetext}

${item.HasPrBadgetext}

${ item.RatingCount } anbefalinger

Månedens Håndværker

Månedens Håndværker

${item.Name}

Se profil

- Etableret i ${ item.YearOfEstablishment }

- ${ item.NumberOfEmployees } ansatte

- ${ item.ZipCode } - ${ item.City } , ${ GetDistance(item) } km

- ${ item.Address }

Fjern favorit
Del Facebook SMS

${ getResults.length } af ${ resultTotal } håndværkere

Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

Nødvendige

Nødvendige cookies gør en hjemmeside brugbar ved at aktivere de grundlæggende og nødvendige funktioner, fx side-navigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden, som kræver et login. Uden de nødvendige cookies fungerer hjemmesiden ikke optimalt.

Preferences
Statistik
Marketing
Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send