Entreprenør i Randers

Velkommen til siden om entreprenør i Randers. Her vil du kunne finde en lokal entreprenør i Randers, blive klogere på hvilke opgaver en entreprenør typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en entreprenør og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

Byg Og Glad

23 km fra Randers

Ansatte 8

Etableret 2019

Profilbillede

MRS entreprise

24 km fra Randers

Ansatte 6

Etableret 2018

Profilbillede

Hr. Møller Multiservice

49 km fra Randers

Ansatte 1

Etableret 2019

Profilbillede

Laursens Entreprenør

57 km fra Randers

Ansatte 2

Etableret 2019

Profilbillede

Eliba

126 km fra Randers

Ansatte 12

Etableret 2018

Profilbillede

Emca Totalentreprenør ApS

58 km fra Randers

Ansatte 35

Etableret 2014

Profilbillede

Tc Anlæg

128 km fra Randers

Ansatte 65

Etableret 2002

Hvilke opgaver kan en entreprenør hjælpe med?

En faglært entreprenør i Randers løfter samtlige arbejdsopgaver samt special opgaver inden for entreprenørfaget. Helt konkret består hans arbejde i, at han udfører en nøje beskrevet arbejdsopgave – også kaldet en entreprise – som han som regel udfører i samarbejde med andre håndværkere. En entreprenør er bedst kendt fra bygge- og anlægsbranchen, og her er hans typiske fagområder kloakarbejde, anlægsarbejde, murerarbejde, opførsel af bygninger, nedbrydning af bygninger, fjernvarme, jordarbejde og meget andet. Der er således ingen opgave, der er for lille eller for kompliceret for en entreprenør, og herudover vil han kunne være behjælpelig i hele Randers Kommune og omegn. 

>Kloakarbejde

En faglært entreprenør udfører således en lang række opgaver, når det kommer til bygge- og anlægsbranchen, og kloakarbejde er blandt de mere gængse opgaver for en entreprenør. Her vil arbejdet typisk dreje sig om afløbsinstallationer eller udvidelse af kloaksystemet. Herudover varetager han også mindre opgaver, såsom tv-inspektioner og rensning af kloakanlæg med det formål, at han dermed lettere vil kunne identificere samt udbedre bruddet på kloaknettet.

Murerarbejde

En entreprenør kan ligeledes være behjælpelig, når det kommer til murerarbejde, og det kan også være mange forskellige typer opgaver, såsom nybyggeri, større eller mindre ombygninger samt tilbygninger til eksisterende byggerier. Endelig kan murerarbejdet også omfatte nedrivning af udtjente byggerier, hvor formålet er at bygge på ny.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af entreprenør i Randers

Kunde billede

Bo Blakø

September 2017

Tilbygning
Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere. Vi valgte Optimal-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimal-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.

Jane og Bo

Kunde billede

Hans Nielsen

September 2017

Meget tilfreds
Gennem en konstruktiv dialog og arkitektens åbenhed over for vores ønsker har vi fået et hus der både i ydre såvel som i indre performence har indfriet alle vores krav og ønsker.
Med venlig hilsen
Hans Nielsen

PHE Huse ApS

7 km fra Randers

Ansatte 2

  2 anbefalinger

Etableret 1999

Downtown ApS

24 km fra Randers

Ansatte 2

  6 anbefalinger

Etableret 2012

Vestergaard Konstruktion ApS

44 km fra Randers

Ansatte 30

  1 anbefalinger

Etableret 2010

TH-Gruppen, Byggestyring ApS

50 km fra Randers

Ansatte 5

  16 anbefalinger

Etableret 2009

MHE-Multiservice

52 km fra Randers

Ansatte 16

  10 anbefalinger

Etableret 2014

Bremsbøl Entreprise

181 km fra Randers

Ansatte 55

Etableret 2004