Entreprenør i Kolding

Velkommen til siden om entreprenør i Kolding. Her vil du kunne finde en lokal entreprenør i Kolding, blive klogere på hvilke opgaver en entreprenør typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en entreprenør og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

SLE Service

28 km fra Kolding

Ansatte 3

  8 anbefalinger

Etableret 2013

Profilbillede

KvaliPro IVS

32 km fra Kolding

Ansatte 3

Etableret 2019

Profilbillede

Eliba

61 km fra Kolding

Ansatte 12

Etableret 2018

Profilbillede

Emca Totalentreprenør ApS

56 km fra Kolding

Ansatte 35

Etableret 2014

Profilbillede

Tc Anlæg

60 km fra Kolding

Ansatte 65

Etableret 2002

Profilbillede

Cantona A/S

207 km fra Kolding

Ansatte 35

Etableret 2015

Hvilke opgaver kan en entreprenør hjælpe med?

En faglært entreprenør i Kolding er en person, der løfter en bred vifte af opgaver inden for entreprenørfaget. Han påtager sig således en arbejdsopgave – også kaldet en entreprise – som han udfører for andre, og denne opgave er en aftale, der bliver udarbejdet mellem entreprenøren og en bygherre. Man kender oftest entreprenører fra anlægs- og byggebranchen, og hans arbejdsopgaver omhandler typisk fjernvarme, kloakarbejde, jordarbejde, anlægsarbejde, murerarbejde, nedbrydning af bygning, opførsel af bygning og meget mere.

Murerarbejde og anlægsarbejde

Murerarbejdet for en entreprenør kan bestå af forskelligartede projekter og opgaver såsom nybyggeri, tilbygninger af eksisterende byggerier eller større og mindre ombygninger. Herudover kan det også omhandle nedrivning af udtjente byggerier, hvor formålet er at bygge på ny. En entreprenør kan desuden være behjælpelig i forbindelse med anlægsarbejde, og dette er den type byggearbejde, der foregår i terrænet – enten på jorden eller i jorden. Anlægsarbejde handler både om fagområder såsom dræningsarbejde, brolæggere, tunnelarbejde og kloakarbejde. Det omhandler desuden også arbejdsopgaver såsom indretning af haver, golfbaner og udformning af parkanlæg.

Jordarbejde

Endelig kan du også få hjælp til jordarbejde af en faglært entreprenør, og disse opgaver vil typisk dække over byggemodning, jordflytning, miljøoprensning og deponering. I forbindelse med opførelsen af projekter og nye byggerier omhandler dette også afrømning af jord for kommende veje og byggegrunde, samt bortskaffelse af overskudsjord, udgravning til stier og veje.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af entreprenør i Kolding

Kunde billede

hans ole lind hansen

September 2017

Ny Car- Port.
Et tilfældigt besøg på Venslev trælast, hvor vi kiggede på carport bragte os i kontakt med BS.
Ingen udstillet passede til vores nye arkitekttegnede villa, men et møde med BS på vor adresse resulterede via et par streger på et a4 ark, endte med at vi fik afklaret design og materialevalg.
Uden slinger i valsen i byggeperioden, der blev kortere end aftalt, fik vi en velbygget og smuk enhed, som vi havde ønsket os.
Det har været en behagelig oplevelse med Stig (BS), og brug af pågældende firma kan kun anbefales.

Kunde billede

Janni Harvits

Juli 2017

nyt tag, vinduer,carport
Kan kun anbefale den Den glade tømrer, virkelig kvalitets arbejde, huset blev modaniseret fra der var bygget i 1970 hus til nutidens løsninger, god kommunikation med håndværker, tidsplan var overholdt, og meget flot oprydninge efter opgaven var afsluttet.
Dette var en stor opgave og selv haven stod snor liger efter de var færdige.
Kan kun anbefale 100%

Thermoline Midt

53 km fra Kolding

Ansatte 1

  2 anbefalinger

Etableret 2005

PEB Gruppen ApS

60 km fra Kolding

Ansatte 2

  6 anbefalinger

Etableret 2015

Bremsbøl Entreprise

70 km fra Kolding

Ansatte 55

Etableret 2004

MHE-Multiservice

78 km fra Kolding

Ansatte 16

  10 anbefalinger

Etableret 2014