Entreprenør i Kolding

Velkommen til siden om entreprenør i Kolding. Her vil du kunne finde en lokal entreprenør i Kolding, blive klogere på hvilke opgaver en entreprenør typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en entreprenør og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

SLE Service

28 km fra Kolding

Ansatte 3

  8 anbefalinger

Etableret 2013

Profilbillede

Eliba

61 km fra Kolding

Ansatte 12

Etableret 2018

Profilbillede

Emca Totalentreprenør ApS

56 km fra Kolding

Ansatte 35

Etableret 2014

Profilbillede

Tc Anlæg

60 km fra Kolding

Ansatte 65

Etableret 2002

Hvilke opgaver kan en entreprenør hjælpe med?

En faglært entreprenør i Kolding er en person, der løfter en bred vifte af opgaver inden for entreprenørfaget. Han påtager sig således en arbejdsopgave – også kaldet en entreprise – som han udfører for andre, og denne opgave er en aftale, der bliver udarbejdet mellem entreprenøren og en bygherre. Man kender oftest entreprenører fra anlægs- og byggebranchen, og hans arbejdsopgaver omhandler typisk fjernvarme, kloakarbejde, jordarbejde, anlægsarbejde, murerarbejde, nedbrydning af bygning, opførsel af bygning og meget mere.

Murerarbejde og anlægsarbejde

Murerarbejdet for en entreprenør kan bestå af forskelligartede projekter og opgaver såsom nybyggeri, tilbygninger af eksisterende byggerier eller større og mindre ombygninger. Herudover kan det også omhandle nedrivning af udtjente byggerier, hvor formålet er at bygge på ny. En entreprenør kan desuden være behjælpelig i forbindelse med anlægsarbejde, og dette er den type byggearbejde, der foregår i terrænet – enten på jorden eller i jorden. Anlægsarbejde handler både om fagområder såsom dræningsarbejde, brolæggere, tunnelarbejde og kloakarbejde. Det omhandler desuden også arbejdsopgaver såsom indretning af haver, golfbaner og udformning af parkanlæg.

Jordarbejde

Endelig kan du også få hjælp til jordarbejde af en faglært entreprenør, og disse opgaver vil typisk dække over byggemodning, jordflytning, miljøoprensning og deponering. I forbindelse med opførelsen af projekter og nye byggerier omhandler dette også afrømning af jord for kommende veje og byggegrunde, samt bortskaffelse af overskudsjord, udgravning til stier og veje.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af entreprenør i Kolding

Kunde billede

Bo Blakø

September 2017

Tilbygning
Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere. Vi valgte Optimal-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimal-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.

Jane og Bo

Kunde billede

Hans Nielsen

September 2017

Meget tilfreds
Gennem en konstruktiv dialog og arkitektens åbenhed over for vores ønsker har vi fået et hus der både i ydre såvel som i indre performence har indfriet alle vores krav og ønsker.
Med venlig hilsen
Hans Nielsen

Thermoline Midt

53 km fra Kolding

Ansatte 1

  2 anbefalinger

Etableret 2005

PEB Gruppen ApS

60 km fra Kolding

Ansatte 2

  6 anbefalinger

Etableret 2015

Bremsbøl Entreprise

70 km fra Kolding

Ansatte 55

Etableret 2004

MHE-Multiservice

78 km fra Kolding

Ansatte 16

  10 anbefalinger

Etableret 2014