Entreprenør i Horsens

Velkommen til siden om entreprenør i Horsens. Her vil du kunne finde en lokal entreprenør i Horsens, blive klogere på hvilke opgaver en entreprenør typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en entreprenør og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

Byg Og Glad

61 km fra Horsens

Ansatte 8

Etableret 2019

Profilbillede

MRS entreprise

64 km fra Horsens

Ansatte 6

Etableret 2018

Profilbillede

Eliba

92 km fra Horsens

Ansatte 12

Etableret 2018

Profilbillede

Laursens Entreprenør

114 km fra Horsens

Ansatte 2

Etableret 2019

Profilbillede

Hr. Møller Multiservice

118 km fra Horsens

Ansatte 1

Etableret 2019

Profilbillede

Emca Totalentreprenør ApS

15 km fra Horsens

Ansatte 35

Etableret 2014

Profilbillede

Tc Anlæg

61 km fra Horsens

Ansatte 65

Etableret 2002

Hvilke opgaver kan en entreprenør hjælpe med?

En entreprenør i Horsens er en person, der både leverer materialer og udfører et bestemt stykke arbejde. Det er således en person, der tilbyder en samlet service. En entreprenør kan være uddannet inden for mange forskellige områder. Som oftest vil det dog være inden for håndværksmæssige og praktiske fag. Man kan derfor både være entreprenør, hvis man er uddannet inden for elektrikerfaget, murerfaget, rørlæggerfaget eller byggefaget. 

Entreprenørens vigtigste arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne for en entreprenør i Horsens er meget forskelligartede – alt efter hvilken type entreprenør, man har fat i. Fælles for alle entreprenører er dog, at de leverer én samlet service, hvor både materialelevering og udførsel af projektet bliver varetaget af entreprenøren.

Som entreprenør i Horsens udfører man således forskellige projekter – alt efter kundens ønske. En vigtig del af arbejdsopgaverne er derfor at kunne fuldføre et stykke arbejde efter præcis aftale med kunden.

Entreprenørens arbejdsplads

Som entreprenør i Horsens vil man ofte påtage sig forskelligartede opgaver alt efter kundernes ønsker og behov. En stor del af arbejdet som entreprenør foregår på projektbasis, hvor entreprenøren får en opgave stillet af en kunde, som varer en vis tidshorisont. Entreprenørens arbejdsplads kan derfor variere meget og være alt fra byggepladser til kloakker og anlæg.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af entreprenør i Horsens

Kunde billede

Bo Blakø

September 2017

Tilbygning
Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere. Vi valgte Optimal-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimal-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.

Jane og Bo

Kunde billede

Hans Nielsen

September 2017

Meget tilfreds
Gennem en konstruktiv dialog og arkitektens åbenhed over for vores ønsker har vi fået et hus der både i ydre såvel som i indre performence har indfriet alle vores krav og ønsker.
Med venlig hilsen
Hans Nielsen

TH-Gruppen, Byggestyring ApS

24 km fra Horsens

Ansatte 5

  16 anbefalinger

Etableret 2009

MHE-Multiservice

58 km fra Horsens

Ansatte 16

  10 anbefalinger

Etableret 2014

Bremsbøl Entreprise

120 km fra Horsens

Ansatte 55

Etableret 2004