Entreprenør i Århus

Velkommen til siden om entreprenør i Århus. Her vil du kunne finde en lokal entreprenør i Århus, blive klogere på hvilke opgaver en entreprenør typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en entreprenør og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

MRS entreprise

42 km fra Århus

Ansatte 6

Etableret 2018

Profilbillede

MHE-Multiservice

54 km fra Århus

Ansatte 16

  10 anbefalinger

Etableret 2014

Profilbillede

Laursens Entreprenør

90 km fra Århus

Ansatte 2

Etableret 2019

Profilbillede

Bakmann ApS

97 km fra Århus

Ansatte 2

  19 anbefalinger

Etableret 2015

Profilbillede

Eliba

115 km fra Århus

Ansatte 12

Etableret 2018

Hvilke opgaver kan en entreprenør hjælpe med?

En faglært entreprenør i Århus kan både være en person men også et firma, der vil kunne klare en bred vifte af opgaver, når det kommer til entreprenørbranchen. Helt konkret gælder det for entreprenørfirmaet, at det påtager sig en nøje beskrevet arbejdsopgave – også kaldet en entreprise – som den enkelte entreprenør herefter sørger for at udføre til punkt og prikke. Denne entreprise er altså en aftale, der som regel bliver udarbejdet mellem bygherren af projektet og entreprenøren, og den omhandler eksempelvis opførsel af anlæg og bygninger.

Det er oftest fra anlægs- og byggebranchen, at entreprenøren er mest kendt, og her omhandler de typiske arbejdsopgaver fjernvarme, jordarbejde, anlægsarbejde, kloakarbejde, opførsel af bygninger, nedbrydning af bygninger samt murerarbejde.

Murer- og anlægsarbejde

En af de mest gængse opgaver for entreprenøren er som sagt murerarbejde, og her kan arbejdsopgaverne eksempelvis omhandle nybyggeri, tilbygninger til eksisterende byggerier eller større og mindre ombygninger. Herudover kan det også handle om nedrivning af byggerier. Det er desuden en entreprenør, du skal kontakte, såfremt du skal have lavet anlægsarbejde. Anlægsarbejde er byggearbejde, der foregår i terrænet, enten i eller på jorden, og det omhandler fagområder såsom dræningsarbejde, kloakarbejde, brolægning, vejasfaltører og tunnelarbejde. Endelig drejer anlægsarbejde sig også som udformning af golfbaner og parkanlæg samt indretning af haver osv.

Jordarbejde og fjernvarme

Entreprenørens opgaver inden for jordarbejde dækker som regel over jordflytning, byggemodning, miljøoprensning samt deponering. Herudover indebærer det også afrømning af jord i forbindelse med opførelsen af nye projekter og byggerier, samt bortskaffelse og generel håndtering af overskudsjord, udgravning til stier og veje osv.
I forhold til fjernvarme, så spænder entreprenørens opgaver over en bred vifte af opgaver. Her omhandler arbejdet blandt andet jordledninger, opførelsen af pumpe- og vekselstationer, jord- og rørarbejde, anlæg og meget andet, så fjernvarme forsyningsleddet kan dækkes.

Kloakarbejde

Kloakarbejde er naturligvis også på listen over de mest gængse arbejdsopgaver for en faglært entreprenør i Århus, og her vil arbejdet som regel omhandle installationen af nye afløb eller udvidelse af kloaksystemet. Herudover handler kloakarbejdet også om de lidt mindre opgaver, såsom tv-inspektioner samt rensning af kloakanlæg for at kunne identificere, men ligeledes også udbedre det konkrete brud på kloaknettet. 

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af entreprenør i Århus

Kunde billede

Bo Blakø

September 2017

Tilbygning
Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere. Vi valgte Optimal-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimal-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.

Jane og Bo

Kunde billede

Hans Nielsen

September 2017

Meget tilfreds
Gennem en konstruktiv dialog og arkitektens åbenhed over for vores ønsker har vi fået et hus der både i ydre såvel som i indre performence har indfriet alle vores krav og ønsker.
Med venlig hilsen
Hans Nielsen

TH-Gruppen, Byggestyring ApS

14 km fra Århus

Ansatte 5

  16 anbefalinger

Etableret 2009

Downtown ApS

33 km fra Århus

Ansatte 2

  6 anbefalinger

Etableret 2012

Thermoline Midt

53 km fra Århus

Ansatte 1

  2 anbefalinger

Etableret 2005

Bremsbøl Entreprise

156 km fra Århus

Ansatte 55

Etableret 2004