Elektriker i Horsens

Velkommen til siden om elektriker i Horsens. Her vil du kunne finde en lokal elektriker i Horsens, blive klogere på hvilke opgaver en elektriker typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en elektriker og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

Holmedal El

25 km fra Horsens

Ansatte 1

Profilbillede

Søndergaard Entreprise ApS AUT. Elinstallatør

34 km fra Horsens

Ansatte 4

Etableret 2010

Profilbillede

Sc Installation V/ Søren Christensen

40 km fra Horsens

Ansatte 1

Etableret 2005

Profilbillede

Indumatic A/S

70 km fra Horsens

Ansatte 7

Etableret 2000

Profilbillede

GelCom ApS

123 km fra Horsens

Ansatte 15

  16 anbefalinger

Etableret 2013

Profilbillede

Ta El-Service

139 km fra Horsens

Ansatte 3

  9 anbefalinger

Etableret 2007

Profilbillede

E-klima

156 km fra Horsens

Ansatte 1

Etableret 2018

Hvilke opgaver kan en elektriker hjælpe med?

En elektriker i Horsens er en faglært person, der har taget en erhvervsuddannelse som elektriker. Som elektriker arbejder man med forskellige opgaver, der alle har strøm som hovedfokus. En elektriker kan derfor både installere nye elektriske anlæg i nye bygninger og boliger eller reparere eksisterende elektriske anlæg i ældre boliger.

En elektrikers arbejdsopgaver

En elektriker i Horsens kan varetage en række forskellige arbejdsopgaver. Fælles for disse arbejdsopgaver er, at strøm er det centrale element. En af de primære opgaver for en elektriker er at rådgive omkring valg af strømkilder og elektroniske løsninger. Jobbet som elektriker kræver derfor en unik viden om strømløsninger. Ud over den teoretiske del af jobbet er store dele af jobbet meget fysisk. Som elektriker arbejder man nemlig blandt andet med installation af strøm til lys og el i nyere bygninger såvel som reparation og skiftning af ledninger og kontakter i ældre bygninger.

Arbejdsmiljø for elektrikeren

Som elektriker kan man enten arbejde som ansat i private eller offentlige virksomheder, eller man kan starte selvstændig virksomhed. Arbejdsmiljøet for en elektriker i Horsens er krævende, idet jobbet indebærer arbejdsopgaver med strøm. Strøm kan være yderst farligt, hvis man ikke ved, hvordan man skal bære sig ad. En elektriker har derfor en stor viden om, hvilke regler og forbehold der skal tages i et sådant arbejdsmiljø.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af elektriker i Horsens

Kunde billede

Jette Westenholz Jørgensen

December 2018

Maling af andelsbolig
I forbindelse med salg, har jeg netop fået malet min andelsbolig i to etager dvs. vægge, lofter, gerigter og vindueskarme. Arbejdet er i udført yderst professionelt. Jeg kan varmt anbefale Malermester Leif Nielsens efter. A/S. Tak til Steen for et godt tilbud og Marijan for det flotte arbejde. Med venlig hilsen Jette W. Jørgensen

Kunde billede

Poul Madsem

December 2018

Indendørs maling
Horsens 9 december 2018 .🎅🏻🤶🏻

Jeg skulle ha malet indendørs ca 85 kvm væg og 85 kvm loft og overvejede at gøre det selv , men der er højt til loftet og nogle kringlede væge i mit gamle hus så jeg valgte at lade Leif Nielsens eft. Give et tilbud og det har jeg bestemt IKKE fortrudt !
Hvor er det et super flot professionelt stykke arbejde der er lavet og flinke folk der var til at snakke med hvis der lige var lidt extra der skulle med ,
Møde til tiden og holdt tidsplanen , var behjælpelig med at flytte de tunge ting rundt , så helt igennem en god oplevelse som jeg ikke fortryder og jeg nyder at se på hver dag , det er en julegave til mig selv jeg IKKE skal ha byttet .
jeg kan varmt anbefale dem til andre og prisen er helt fair 👍og mine venner har også rost det i høje skyer

De bedste anbefalinger fra en glad julemand 😀
Poul Madsen
Horsens

Occasus ApS.

35 km fra Horsens

Ansatte 1

  1 anbefalinger

Give EL

49 km fra Horsens

Ansatte 15

  7 anbefalinger

Etableret 1999

Tteknik

51 km fra Horsens

Ansatte 1

  1 anbefalinger

Etableret 2009

Group Protection

106 km fra Horsens

Ansatte 1

  1 anbefalinger