Elektriker i Århus

Velkommen til siden om elektriker i Århus. Her vil du kunne finde en lokal elektriker i Århus, blive klogere på hvilke opgaver en elektriker typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en elektriker og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

Lundstrøm Elservice

19 km fra Århus

Ansatte 1

  25 anbefalinger

Etableret 2005

Profilbillede

Holmedal El

24 km fra Århus

Ansatte 1

Profilbillede

Indumatic A/S

35 km fra Århus

Ansatte 7

Etableret 2000

Profilbillede

Sc Installation V/ Søren Christensen

44 km fra Århus

Ansatte 1

Etableret 2005

Profilbillede

Søndergaard Entreprise ApS AUT. Elinstallatør

50 km fra Århus

Ansatte 4

Etableret 2010

Profilbillede

Ta El-Service

106 km fra Århus

Ansatte 3

  9 anbefalinger

Etableret 2007

Profilbillede

GelCom ApS

129 km fra Århus

Ansatte 15

  16 anbefalinger

Etableret 2013

Profilbillede

E-klima

174 km fra Århus

Ansatte 1

Etableret 2018

Hvilke opgaver kan en elektriker hjælpe med?

En faglært elektriker i Århus udfører samtlige opgaver inden for el-service, elinstallationer samt reparation. Herudover arbejder en elektriker i Århus-området desuden ofte sammen med andre håndværkere, så du altid er garanteret hjælp fra de bedste fagfolk inden for deres respektive fag. Endelig vil en elektriker desuden kunne være behjælpelig med løsninger til både private såvel som erhvervskunder.

Du får således mulighed for totalløsninger inden for alle typer elinstallationer i forbindelse med eksempelvis nybyg, tilbyg eller ombyg. Herudover vil en elektriker kunne hjælpe dig ift. ventilationsanlæg, tyverisikring, tele- og datainstallationer og meget andet. Foruden at kunne være til hjælp med alt dette, kan du ligeledes få masser af vejledning samt gode råd til bl.a. materialevalg, myndighedskrav osv.

Elinstallation samt reparation af dørtelefoner

Elinstallation er blandt elektrikerens førende opgaver, og dette gælder bl.a. opgaver såsom automatisk tænding af lamper, energibesparelse på belysning, lampeskinner, led spot og lys, udendørs belysning samt udendørs stikkontakter. Herudover indebærer elinstallation også renovering af gamle-elinstallationer, ekstra stikkontakter, nye køkkeninstallationer og badeværelsebelysning.

Herudover er det ligeledes en elektriker, du skal kontakte, såfremt du har problemer med din dørtelefon, da vedkommende vil være i stand til at reparere alle former for dørtelefonanlæg. Hvad end det gælder udskiftningen af et gammelt anlæg eller opsætningen af et nyt, vil en elektriker således med garanti være den helt rette person at ringe til.

Belysning til erhverv og hvidevareservice

Belysning er naturligvis også én af elektrikerens faste arbejdsopgaver, og her vil han således kunne tilbyde optimal kontorbelysning, der skaber det helt rette lys for samtlige medarbejdere. Herudover vil en elektriker samtidig kunne hjælpe ift. energioptimering ved eksempelvis at udskifte det gamle lys med nye, moderne løsninger, hvor sensorer samt akustisk styring kontrollerer, at der udelukkende er tændt lys, når der er brug for det.

Har du problemer med hvidevarer i hjemmet, vil en elektriker også kunne hjælpe dig med det. Ved at få repareret dine hvidevarer har du mulighed for at forlænge levetiden på dem markant samt spare masser af penge. Ønsker du i stedet af få dem udskiftet helt i stedet, vil en elektriker ligeledes kunne være behjælpelig ift. det, da vedkommende har stor erfaring inden for stort set alle hårde hvidevarer, såsom bl.a. køleskabe, ovne, opvaskemaskiner, komfurer, kogeplader, tørretumblere, vaskemaskiner, emhætter osv.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af elektriker i Århus

Kunde billede

Thomas Sommerlund

Januar 2019

Nye lofter, ovenlys og gu
I forbindelse med køb af ældre villa har Henningsen Byg stået for en del af renoveringsarbejdet. Herunder kan nævnes nye lofter, nye ovenlys vinduer, nye gulve og efterisolering bag radiatorer mm. Arbejdet er udført meget professionelt og vi er fuldt ud tilfredse. Vi kan til hver en tid anbefale firmaet.

Kunde billede

Anne Buus

Januar 2019

Raketudløst glasskade
Jeg havde akut brug for at få skiftet to ruder efter vildfaren raket i 4.salslejlighed, havde forinden forsøgt at ringe til flere andre glarmestre, men alle havde ikke tid. Hos "Dag og nat glas", stillede man med en mand stort set med det samme, der løste opgaven på bedste vis. Kan klart anbefales.

Martin Juhl Elteknik

0 km fra Århus

Ansatte 3

  17 anbefalinger

Etableret 2002

Bastholm El ApS

6 km fra Århus

Ansatte 1

  3 anbefalinger

K.S.El-service

41 km fra Århus

Ansatte 2

  3 anbefalinger

GN El ApS

50 km fra Århus

Ansatte 3

  1 anbefalinger

Etableret 2016

Occasus ApS.

66 km fra Århus

Ansatte 1

  1 anbefalinger

Give EL

69 km fra Århus

Ansatte 15

  7 anbefalinger

Etableret 1999

Tteknik

86 km fra Århus

Ansatte 1

  1 anbefalinger

Etableret 2009

Group Protection

123 km fra Århus

Ansatte 1

  1 anbefalinger