Dokumenter

AB-Forbruger

AB-Forbruger | Find blanketten her ⇒ Håndværker.dk
  1. Forside »
  2. dokument »
  3. Ab-forbruger »

AB-Forbruger

Dokumenter til den nye side Dokumenter til den nye side 100% 10 "AB-forbruger" står for: Almindelige betingelser for aftaler om byggearbejder for forbrugere. Standardaftalen kan bruges, når man indgår en aftale med en forbruger om en byggesag, som fx en ombygning, et nybyggeri eller en renovering. Standardaftalen AB-Forbruger er revideret i et samarbejde mellem Energistyrelsen, Dansk Byggeri, Tekniq, Håndværksrådet og Forbrugerrådet. Understøttelse af skærmlæser er aktiveret. "AB-forbruger" står for: Almindelige betingelser for aftaler om byggearbejder for forbrugere. Standardaftalen kan bruges, når man indgår en aftale med en forbruger om en byggesag, som fx en ombygning, et nybyggeri eller en renovering. Standardaftalen AB-Forbruger er revideret i et samarbejde mellem Energistyrelsen, Dansk Byggeri, Teknik, Håndværksrådet og Forbrugerrådet.

  • Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Del
Fjern favorit

AB-Forbruger:

 

AB-Forbruger Revideret juni 2012 Almindelige betingelser for aftaler om byggearbejder for forbrugere

Standardaftalen AB-Forbruger er udarbejdet i et samarbejde mellem Erhvervs- og Byggestyrelsen, Dansk Byggeri, Tekniq og Forbrugerrådet.

Standardaftalen AB-Forbruger kan anvendes fra 1. januar 2010. Standardaftalen AB-Forbruger er i juni 2012 revideret i et samarbejde mellem Energistyrelsen, Dansk Byggeri, Tekniq, Forbrugerrådet og Håndværksrådet.

INDHOLDSFORTEGNELSE

 

A. AFTALEGRUNDLAGET

B. SIKKERHEDSSTILLELSE

C. ARBEJDETS UDFØRELSE

 

Hent resten af dokumentet herunder

Hent dokumentet

Tags

Fandt du vores artikel brugbar?

Ja

Nej
Håndværker.dk logo