Støttemur
Få viden, inspiration og gode råd her

Har dit udeareal niveauforskelle? Så kan en støttemur være en rigtig flot løsning. Læs med her og få nyttig viden, inspiration og gode råd om støttemure.

Mangler du inspiration?

Støttemure kan opføres på mange forskellige måder alt efter terrænet. De kan desuden bygges hhv. med og uden mellemrum mellem stenene – alt efter om man vil have beplantning mellem stenene i muren. Stenene der ofte bruges til støttemure fås i forskellige typer og farver, nedenfor ses et par eksempler til inspiration.

Vis flere

Ikke et gør-det-selv-projekt

Vi anbefaler ikke, at du kaster dig ud i at bygge en støttemur selv. Det er krævende og svært, og det kræver både erfaring, viden og teknisk snilde. Derudover er der specifikke krav til muren og dens opbygning der skal overholdes. Opbygning af en støttemur er derfor bestemt ikke et gør-det-selv-projekt.

Kontakt i stedet en dygtig fagmand. På den måde får du bedst overblik over dine muligheder og er sikret et godt resultat. Hertil kan du få et konkret prisoverslag, hvilket afhænger af flere faktorer, bl.a. af den ønskede stentype og transporten af den.

Husk at orientere dig på forhånd om dine omgivelser – er der kabler i jorden eller andet omkringliggende der kan have betydning for projektet. Orienter fagmanden så han er forberedt.

Opbygning af støttemur

Hvor?
citat Vi har mange gange set, at et gør-det-selv-projekt er gået skævt. At opføre en støttemur kræver faglig ekspertise, så hvis du ikke har den rette viden og erfaring, kan det bedst betale sig, at få en fagmand til at gøre det ordentligt og korrekt. Sådan får du det absolut bedste resultat - første gang.
Claus Korneliussen - CK Haver
Claus Korneliussen
CK Haver

Ny terrasse

Få inspiration, tips og priseksempler
Læs mere her