Nyt 100 m2 tag med Icopal tagpap på sommerhus i Højby nær Sjællands Odde

Nyt 100 m2 nyt tag på sommerhus. Først blev husets eksisterende tagkonstruktion fjernet. Der blev lagt dampspærre, isolering og lavet ventilation i tagkonstruktionen. Det anvendte materiale var Icopal tagpap (Icopal underpap base 400 samt Icopal overpap 500 P sort). Der blev også lavet nyt underudhæng, ny stern, nye vindskeder, ny tagrende i Plastmo grafit samt to oplukkelige ovenlyskupler over køkken og bad.
Udført af

Pris ikon
  • Pris:
    ca. 100.000,-

  • Sted:
    Højby

Materialer

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme

De leverede materialerne til projektet


Kundens anbefaling af Jes Olsen


Kunde billede

Ole Møller Hansen

September 2015

Ny tagkonstruktion efter stormskade...
Taget skiftet helt nede fra loftbrædderne, dvs. damp spær, isolering, nye spær, nyt underpap og toppap. Alt er lavet til min fulde tilfredshed, alle aftaler overholdt og pænt arbejde. Jes er meget om hyggelig og har god humor, han arbejder hurtigt og effektiv han hænger sig ikke i klokken, men gør dagens arbejde færdig, der var afsat 3 uger til opgaven, men den var afsluttet på 2½ uge uden der var gået på kompromis med noget som helst. Der var aftalt at jeg selv sørgede for oprydning efter projektet. Jeg kan kun give Jes mine aller bedste anbefalinger.