Flot istandsættelse af trappeopgang på Frederiksberg nær København

Bahn Malerservice har stået for at sætte denne trappeopgang på Frederiksberg i stand. Opgangen er fra 1883 og har ikke været restaureret siden 60'erne. Opgaven har inkluderet udbedring af sætningsrevner, puds reperationer, fuldspartling af væggene, lofter og trappeløb flere gange samt opsætning af filt. Derudover er gammel limfarve-linoliemaling afrenset af undervægge. Væggene er malet med glans 10 fuld acryl maling og lofterne med reflexfri glans 2 maling. Træværk og jerngelænder er malet med PU emalje glans 90 maling. Bahn malerservice har også malet staferingerne i lofterne.
Udført af

Pris ikon
  • Pris:
    150.000-200.000,-

Tid
  • Tid:
    1,5 måned

  • Sted:
    Frederiksberg C

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme

Kundens anbefaling af Bahn Malerservice v/Flemming Schrøder Bahn


Kunde billede

Marianne von Eyben

Maj 2017

Istandsættelse af opgang
Vor tre-etages villa på Frederiksberg har fået istandsat vægge, træværk og lofter i vor hovedtrappes opgang af Bahn Malerservice. Især en udfordring har selskabet udført til UG-kryds og slange, nemlig vores oprindelige aftegninger i lofterne og på trappeløbene. Arbejdet er udført grundigt. Skulle der være en lille UPS, har malerne straks rettet op. Det har været et kæmpe projekt, men alle fem medarbejdere, som har været tilknyttet opgaven har været dejlige, unge samarbejdsvillige parter. Ejerforeningen kan kun give sin uforbeholdne anbefaling.