Profilmetal A/S

Vi leverer dit ståltag fra vores egen fabrik, ProfilMetal, hvor det fremstilles efter mål i hele baner - skræddersyet til dig. Læs mere  

Skovsøviadukten 3
4200 Slagelse

Det leverer vi


  • Ståltag
Profilmetal

Veluddannede eksperter i hele Danmark

Profilmetal samarbejder med en række certificerede montører i hele landet. Alle Profilmetals montører har alle lang erfaring i branchen, stor kendskab til Profilmetals produkter og ekspertise i montering af stålplader. Som privatforbruger sikrer det dig at arbejdet forløber hurtigt, effektivt og gnidningsfrit.

Vi har kun danske montører, så du kan uden problemer kommunikerer med dem. Med en certificeret Profilmetal montør er du garanteret et godt resultat, som du kan få glæde af i mange år.

Profilmetal logo

Profilmetal A/S
- eksperter i ståltage

Vi leverer dit ståltag fra vores egen fabrik, ProfilMetal, hvor det fremstilles efter mål i hele baner - skræddersyet til dig.

Ekstra høj kvalitet – og god pris

Med et ståltag fra Profilmetal får du et tag der er:

  • Smukt og klassisk
  • Ekstremt vejrbestandigt
  • Nemt og enkelt at montere
  • Billigere end andre tagtyper

Alle vores håndværkere er certificerede af fabrikken og uddannet her til lands - hvilket sikrer dig ekstra høj kvalitet. Og da vi har fjernet alle mellemled, kan vi samtidig tilbyde en meget konkurrencedygtig pris.

Du får op til 40 års garanti på vores stålplader. Med vores montører er du derfor sikret en komplet og vedligeholdelsesfri tagløsning inklusive aluzink-tagrender. Alle kender processen fra start til slut, så arbejdet forløber hurtigt, effektivt og helt gnidningsfrit.

Vi har montører i hele Danmark og kontorer med udstilling i Slagelse og Viborg.

Firmaportæt
Firmaportræt