Kunde billede

Sven Zimmer Hansen

Februar 2016 | Anbefaling af Frederiksen & Jepsen A/S

Nyt tegltag
Oplægning af tegltag, undertag samt isolering. Renovering af kvist
Læs mere  

Kunde billede

Lars Aksel Hansen

Oktober 2016 | Anbefaling af Jyderup Tømrer Og Murerforretning ApS

Nyt tag, vinduer og dør.
Vi fik i august 2016 lagt et nyt tegltag på vores lille 11/2-plans hus inkl. nye tagrender og nedløbsrør, udhæng på gavle med vindskeder og inddækning. Samtidigt fik vi skiftet tagvinduer, galv. vindu
Læs mere   Læs mere  

Kunde billede

Per og Kirsten Klenitz

Oktober 2018 | Anbefaling af Jyderup Tømrer Og Murerforretning ApS

Tegltag,
Vi har fået nyt tegltag på hus, pudsning af mur, nyt trætag på carport, og udvendig maling af hele huset.Arbejdet er udført til stor tilfredshed af meget venlige, dygtige og engagerede medarbejdere, d
Læs mere   Læs mere  

Monier A/S

Sådan bedømmes håndværkerne der arbejder med Monier

208 anbefalinger

4,9 / 5    208 anbefalinger

Monier A/S er Nordens største leverandør af komplette tagløsninger i beton og tegl. Når du køber en tagløsning fra Monier får du et stærkt, holdbart og smukt tag, der er udviklet og tilpasset vores klima. Læs mere  

Kong Christians Alle 53
9000 Aalborg

Sådan bedømmes håndværkerne der arbejder med Monier

208 anbefalinger

4,9 / 5    208 anbefalinger

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?


Hvor?

Monier – Den nemmeste vej til nyt tag!

Monier A/S er Nordens største leverandør af komplette tagløsninger i beton og tegl. Når du køber en tagløsning fra Monier får du et stærkt, holdbart og smukt tag, der er udviklet og tilpasset vores klima. Monier A/S er en del af BRAAS MONIER BUILDING GROUP, der er en verdensomspændende virksomhed inden for tagmaterialer, tilbehør til tag samt skorstene. Koncernen har kontorer i 37 lande, har 109 produktionsenheder og godt 7.300 ansatte. Monier har ca. 300 ansatte i Norden og Baltikum og i Danmark har vi 2 fabrikker. På Volstrup Teglværk produceres Dantegl vingetagsten og på B&C Betontagstensværket produceres B&C betontagsten.

Volstrup Teglværk
I Volstrup, lidt vest for Sæby, ligger Volstrup Teglværk, der i mere end 100 år har produceret Dantegl vingetagsten. I dag det teglværk i Danmark, som producerer hovedparten af de tegltagsten, der anvendes på det danske marked. Side om side med det moderne maskineri, hvor der produceres tusinder af tagsten hver time, står håndstrygerne og fremstiller håndstrøgne tegltagsten efter metoder og traditioner, som har været kendt og brugt i århundreder. Volstrup Teglværk leverer på bestilling håndstrøgne tegltagsten til slotte, herregårde, kirker og andre historiske bygningsværker. Uanset om der er tale om moderne produktionsmetoder eller håndstrøgne specialsten, er hele forløbet underlagt en minutiøs og streng kontrol, der sikrer den høje kvalitet, der er kendetegnende for Dantegl tagsten fra Volstrup Teglværk.

B&C Betontagstensværket
B&C betontagsten produceres på et af Europas mest moderne betontagstensværker, der ligger i Hersom ca. 20 km nord for Viborg. Med betontagstensværket råder Monier over optimale produktionsfaciliteter, hvor de seneste landvindinger inden for teknologi og knowhow er integreret i alle led af produktionsprocessen – fra sandgrav til afsluttende kvalitetskontrol.

Monier - tag på Danmark 
At få et nyt tag kan opleves som et stort projekt, men det behøver ikke at være kompliceret. Hos Monier finder du alt det, du har brug for, så som tagsten, undertag og tilbehørsprodukter til taget. Du kan vælge mellem en bred vifte af komplette tagløsninger i beton og tegl. Fra stærke og holdbare betontagsten til klassiske og tidløse tegltagsten. I et væld af farver og overflader - ubehandlede, gennemfarvede, engoberede og glaserede. Vi har eksklusive tagsten til klassisk arkitektur og funktionelle tagsten til moderne byggeri. Tradition og nyskabelse samlet under ét.

Moniers teglsortiment omfatter varemærkerne Dantegl, Hollander, Nova, Achat, Nortegl, KDN og Turmalin, og vores betontagstenssortiment omfatter Minster, B&C og B&C Danflock – taget uden undertag samt den nye letvægtstagsten B&C 25.

For yderligere information om Monier kontakt vores kundeservice på +45 9631 6100

 

Læs mere på www.monier.dk

Firmaportæt
Firmaportræt