Junckers A/S

Junckers Industrier A/S er Europas førende producent af massive trægulve til sport, bolig og erhverv. Samtidig er vi den eneste gulvproducent i markedet, der kan supplere med et nøje afstemt sortiment af egenproducerede træplejeprodukter til regelmæssig vedligeholdelse og renovering af trægulve. Læs mere  

Værftsvej 4
4600 Køge

Det leverer vi


  • Trægulve
  • Træpleje

Junckers A/S

Junckers Industrier A/S er Europas førende producent af massive trægulve til sport, bolig og erhverv. Samtidig er vi den eneste gulvproducent i markedet, der kan supplere med et nøje afstemt sortiment af egenproducerede træplejeprodukter til regelmæssig vedligeholdelse og renovering af trægulve. Det betyder, at Junckers altid kan levere en samlet løsning uanset opgavetype.

Alle vores trægulve og træplejeprodukter produceres i Danmark, og er derfor udviklet på baggrund af solide danske håndværksmæssige traditioner. At produkterne produceres lokalt betyder, at vi kan have fokus på individuelle kundeønsker.

Af samme årsager bør du vælge en Junckers certificeret gulvlægger til at lægge dit trægulv. Med en certificeret gulvlægger får du en professionel fagmand ud, der er specialuddannet til at lægge Junckers gulve. Faktisk stoler vi så meget på vores certificerede gulvlæggeres ekspertise og erfaring, at vi udvider garantien på dit nye gulv fra 2 år til 20 år.

Det eneste du skal gøre, er at vedligeholde dit gulv med de forskrevne vedligeholdelsesprodukter i garantiperioden.

Det er nemt at finde en certificeret gulvlægger, uanset hvor i landet du bor og vi skal nok hjælpe dig med at komme i kontakt med den helt rigtige. Med en certificeret gulvlægger er du sikker på, at konstruktionen er korrekt og håndværket i orden. En erfaren gulvlægger kan sikre den sidste lækre finish, som kan være en af udfordringerne, hvis du selv vælger at lægge gulvet.