facebook tracking pixel TØMRERMESTER SØREN EMIL JENSEN er håndværker | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Skriv til

Få op til 3 uforpligtende tilbud
på din opgave

Besked
Skriv dine oplysninger her.. Det vil blive sendt til fagmanden
Tilmeld nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder
Næste
Tilbage
Send

Ikke medlem af Håndværker.dk

TØMRERMESTER SØREN EMIL JENSEN

TØMRERMESTER SØREN EMIL JENSEN
CVR: 13429707
FIRMA STATUS: AKTIV

Reklame beskyttet

Projekt

Gem
Gem som favorit heart
Gem som favorit heart

Kongensgade 11, 6760 Ribe
Etableret i 1989
5 ansatte


Håndværker.dk logo

Andre Anlægsgartner/Belægninger

2anbefalinger

Frederiksen & Jepsen A/S

Frederiksen & Jepsen A/S

6400

Frederiksen & Nielsen A/S- din lokale tømrer og tagspecialistFrederiksen og Nielsen A/S kan føre rødderne helt tilbage til 1895, og selvom der er sket meget gennem årene, er det stadig håndværk af høj kvalitet, der er vores kernekompetence. Vi er i dag 13 mand, der alle er faguddannede tømrere eller snedkere. Vi er også som de eneste i området både Certificeret Tagpartner, Velfac Vinduesmester og Velux-partner. Så vi har også papirerne på, at vi kan vores kram. Vi kan løse opgaver som for eksempel: - Nyt tag- Nye vinduer- Nyt trægulv- Træterrasser- Renovering af sommerhuse- Etablering af lofter- Montering af facadebeklædning- Nyt køkken- Energirenovering- Nye altaner og kviste- tilbygninger Vi er glade for, at mange af vores kunder vender tilbage med nye opgaver, fordi de ved, at det bliver lavet ordentligt hos os. Vi er medlem af Byg Garanti, så du som kunde er sikret gennem hele forløbet. Vi er også på facebook og der kan du læse mere via dette link https://www.facebook.com/Frederiksen-Nielsen-AS-752817998144068/ Slottet og sygehusetVi har været involverede i mange spændende opgaver som for eksempel Sønderborg Slot, hvor vi har renoveret dele af tagetagen og skiftet nogle af vinduerne. Vi har også lavet talrige ombygninger på Sønderborg Sygehus og renoveret Fødegården på Danfoss. Besøg os online og i SønderborgDu er meget velkommen til at kigge forbi vores Facebookside for at få en indblik i vores igangværende projekter. Vi har desuden et showroom i Sønderborg, hvor du kan se både vinduesmodeller og de forskellige typer af tag, som vi lægger. Så kom forbi ,og hils på os, så finder vi i fælleskab den bedste løsning til dig.

8anbefalinger

Tømrer & Snedkerfirmaet Steen Andersen ApS

Tømrer & Snedkerfirmaet Steen Andersen ApS

4220

Tømrer & Snedkerfirmaet Steen Andersen ApS- stor erfaring i fagetJeg har arbejdet som tømrer og snedker i snart 24 år, og har derfor stor erfaring indenfor branchen. Jeg går op i detaljerne og ønsker at levere det bedste resultat i første forsøg. Som fortalt kan jeg tilbyde jer opgaver indenfor tømrer- og snedkerarbejder. Jeg kan blandt alle tilbyde at løse opgaver som:- Gulve- Tage- Renovering og vedligeholdelseHar du en opgave, der hører under kategorien tømrerarbejde eller snedkeri, skal du endelig bare ringe til mig, så kan vi sammen finde ud af, om det er en opgave, jeg kan løse for dig. Her er der mester selv, der udfører arbejdetJeg er en enmandsvirksomhed og har som nævnt en stor erfaring inden for branchen. Jeg har været registreret som ApS i ni år, og sætter en stor ære i at levere kvalitet og et resultat, du bliver tilfreds med. Kundetilfredshed er det, jeg lever af, så er du tilfreds det med stykke arbejde jeg leverer, er jeg også tilfreds. Jeg holder til i Korsør og kører primært rundt på Vestsjælland. Selv den lille opgave er af betydningHvad end det er den helt store opgave. eller om du blot har en mindre opgave, du mangler en til at hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte mig, og sammen kan vi finde ud af om det er en opgave, jeg kan være behjælpelig med at løse.

55anbefalinger

Brændegaard Byg ApS

Brændegaard Byg ApS

5464

Brændegaard Byg ApS- når der tænkes kundebehov frem for økonomiBrændegaard Byg ApS er et dynamisk tømrer- og snedkerfirma, der løser alt fra detaljerede småreparationer til ombygning og nybyggeri af huse. Vi smider ikke om os med tilbud, men i stedet bruger vi ekstra tid på hver eneste kunde. I skulle nemlig gerne føle, at I får noget ekstra for pengene. Desuden bliver I automatisk dækket af Dansk Byggeris gode garantiordning, Byg Garanti. Vores arbejdsopgaver spænder bredt:- Døre og vinduer- Tag- Køkken, bad og garderobe- Tilbygning, ombygning, nybyg- Diverse snedkeropgaver- EnergivejledningEn veluddannet tømrermesterBrændegaard Byg blev etableret i 2007, men faktisk har tømrermester Allan Brændegaard Eriksen været i branchen siden 1992. Han har både taget energivejleder-uddannelsen gennem Energistyrelsen, og han er også certificeret tagekspert. Den lange erfaring og de forskellige efteruddannelser gør Brændegaard Byg ApS til en tryg samarbejdspartner, som ved, hvordan tingene laves helt korrekt. Stolt, lokalt firmaVi har ingen intention om at komme så bredt ud som muligt, og vi slår os med glæde op på at være et mindre, lokalt firma. Som oftest er det slet ikke nødvendigt at køre mere end to postnumre væk - men er der behov for det, så viser vi os selvfølgelig gerne i Odense og i Fredericia. Medlem af TagProfferneVi er medlem af TagProfferne, som er en landsdækkende sammenslutning af håndværkere med en certificeret uddannelse i alle aspekter af tagkonstruktioner. Vi har gennemgået et specielt kursusforløb, hvor vi er blevet certificeret bygningsdelekspert i tagkonstruktioner på Tag-akademiet i Aalborg. Læs mere om hvad TagProfferne står for på www.tag-profferne.dk. Kalenderen er altid åbenVores kalender er altid åben for nye kunder, som ønsker fagligt kompetente håndværkere og foretrækker en virksomhed, hvor mester selv tager telefonen. Ring til os for et uforpligtende tilbud!

27anbefalinger

Morud Tømrer og Snedkerforretning ApS

Morud Tømrer og Snedkerforretning ApS

5462

Morud Tømrer & Snedkerforretning- din lokale tømrer/snedker på NordfynIgennem de 29 år firmaet har eksisteret, har vi efterhånden være omkring lidt af det hele. Vi kan derfor løfte stort set alle opgaver, hvad enten det drejer sig om at få plads til endnu et børneværelse i villaen, et nyt hus eller etablering af en ridehal.Fyn og TrekantsområdetFirmaet består af seks kompetente tømrere og snedkere, og vores mange års erfaring inden for faget gør, at alle opgaver udføres med sikker hånd og høj professionalisme. Vi har base i Morud på Nordfyn, men kører ud til opgaver overalt på Fyn og i Trekantsområdet.Vi tilbyder blandt andet:Nybyg af villaer og landbrugsbyggeriTilbygning og ombygningDøre & vinduerTaglægningEfterisoleringTrapperFremstiller på specialmålVi har desuden eget snedkerværksted, hvor vi blandt andet fremstiller egne døre og vinduer. Vi kan også fremstille en trappe på specialmål, og i netop de materialer du foretrækker. Gode til byggestyringStår du med en større byggesag, kan du også roligt komme til os. Vi har stor erfaring i håndtering og projektering af hovedentrepriser, og vi kan hurtigt sammensætte det helt rigtige hold af håndværkere til opgaven.Det starter med en god snakAlle projekter, store som små, starter altid med en god indledende samtale. På baggrund af jeres ønsker og overvejelser giver vi vores råd, for hvordan I får størst glæde af arbejdet på sigt. Det skaber tilfredse kunder, og det er det, vi lever af.

8anbefalinger

Mureren v/ Rene Turhan

Mureren v/ Rene Turhan

4242

Mureren v/Rene Turhan- alt i renovering og mindre byggeri Er I på udkig efter en pligtopfyldende og vellidt murer, som gør sit bedste for at tilfredsstille sine kunder - og som tør sige sin ærlige mening? Så er Mureren v/Rene Turhan det helt rigtige murerfirma at ringe til. Vi er et firma fra Skælskør med mange årtiers erfaring i alle former for små og store byggeopgaver. Vi tilbyder alt inden for murerfaget: - Nybyg og tilbyg- Tag- Facader- Renovering/vedligehold -TotalentrepriseEn god dialog 'Altid overholdte aftaler' er et gængs udtryk blandt håndværkere, men i realiteten en umulighed. Tidsplaner forskydes og akutte opgaver opstår, men hos Mureren v/Rene Turhan informerer vi vores kunder, så snart der bare er en lille forsinkelse eller komplikation. Så sidder vi fast i trafikken, trækker foregående opgave ud eller noget helt tredje, så ved I det altså med det samme. Ingen faste arbejdstider Vi har ingen faste arbejdstider, for vi planlægger vores opgaver efter jeres tidsplan. Måske ønsker I at være hjemme, når projektet står på, så I kan være med ind over det hele - måske ønsker I, at vi skal komme i weekenden eller I ferien, når I er væk. Det hele kan lade sig gøre! En god rådgivning er en ærlig rådgivning Nogle kunder har allerede købt materialerne, før de ringer til mureren, og desværre passer flisernes størrelser og former ikke altid til de rum, som de er tiltænkt. Det betaler sig at lytte til Renes anbefalinger, for med benene i murerbranchen siden teenagealderen ved han, hvad han taler om. En ærlig håndværker, der kan sit kram, og som er utrolig fleksibel - det er, hvad vi stolte kan præsentere hos Mureren v/Rene Turhan.

29anbefalinger

Jens Ove Hansen. Tømrer og Bygningssnedker ApS

Jens Ove Hansen. Tømrer og Bygningssnedker ApS

6971

Jens Ove Hansen Tømrer- og Bygningssnedker ApS- kun kvalitetsløsninger Hvis du vil have stabile håndværkere, hvor kvaliteten er helt i top, er det os, du skal have fat på. Jens Ove Hansen Tømrer- og Bygningssnedker ApS er et mindre firma med to mand, der dækker lokalt i og omkring Spjald indenfor en radius af ca. 30 km, men vi kører gerne længere hvis opgaven byder det. Vi klarer alle opgaver indenfor tømrer snedker faget såsom:Nybygninger Tilbygninger Ombygninger Nyt Tag, ect.Vi er en del af Papiruld Danmark Jeg, Jens Ove Hansen, startede firmaet op i 1993, fordi jeg efterhånden fungerede selvstændigt i det firma, hvor jeg var svend. Samtidig kunne jeg få fokus på det, jeg synes er vigtigst ved vores fag, nemlig kvaliteten, og det er det stadig den dag i dag. Jeg er ikke i tvivl om, at det er derfor, kunderne vender tilbage gang på gang, og det er det, vi lever af. To mand er helt perfektFirmaet har været helt oppe på 20 mand i perioder, og i dag er vi to. Det er sådan, jeg vil have det, for så kan jeg selv have fingrene med i alle dele af processen. Jeg sætter både pris på kundekontakten, planlægningen og det konkrete håndværk, og det kan jeg tage del i, når firmaet ikke et større. Underbyder ikke for at få arbejdeVi er sandsynligvis ikke de billigste på markedet, men vi vil ikke underbyde os selv for at få arbejde. Det kan vi simpelthen ikke stå inde for. Hos os er det vitterligt kvalitet frem for kvantitet, der er det vigtigste. Opgaven er for os først afsluttet, når du er tilfreds, og det ved vi, at du bliver, når du vælger os til opgaven. 100 % dansk papiruldJeg isolerer kun med papiruld fra Papiruld Danmark, som er 100 % dansk, og som uden tvivl er det bedste kvalitetsprodukt på markedet. Dette betyder også, at jeg ikke går efter at være billigst - men bedst! Papiruld er super energivenligt, og der er ingen grænser for, hvor man kan isolere med det. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. 

55anbefalinger

Tømrermester Per Winther

Tømrermester Per Winther

4450

Tømrermester Per Winther- kompetent tømrerarbejde i 40 årSkal du have bygget en ny træterrasse til sommeren, have det nyindkøbte køkken monteret eller have lejligheden renoveret, er det rart at have en erfaren tømrer med på råd. Med 40 år under bæltet er jeg ikke helt våd bag ørerne, og det gør, at arbejdet udføres med stor ekspertise og et godt håndelag.Min erfaring kommer dig til godeMine mange år i branchen kommer dig ligeledes til gode på mange måder. Jeg ve hvor fælderne lurer, og hvor der kan opstå problemer, inden de reelt bliver problemer. Særligt i forbindelse med renoveringsprojekter er det en stor fordel at have prøvet lidt af hvert, da to renoveringer aldrig er ens.Jeg kan påtage alle opgaver inden for tømrerfaget - både de helt store og de små.- Tagdækning (stål, plastik, eternit, decra, tegl/beton, m.fl.)- Carporte og garager- Døre/vinduer- Gipslofter/gipsvægge- Gulvlægning- Hegnsopsætning- Træterrasser- Og meget mere...Kyndig rådgivningEr du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge det ene vindue fremfor det andet, eller hvilken tagtype der passer bedst til netop dit hus, står jeg naturligvis også til rådighed. Her kan du også drage nytte af min lange erfaring, da jeg ved, hvad der er kvalitet, hvad der holder, og hvad der virker.Firmaet holder til i Jyderup, og vi servicerer kunder overalt på Midtsjælland og i Storkøbenhavn. Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din garanti for veludført kvalitetshåndværk.

8anbefalinger

Strandhauge Multiservice ApS

Strandhauge Multiservice ApS

5750

Strandhauge Multiservice ApS- Tømrerfirma, entreprenør og autoriseret kloakmester i étJeg hedder Klaus Strandhauge, og jeg står bag firmaet STRANDHAUGE Multiservice ApS. Vi er tre mand i firmaet, og vores professionelle erfaringer breder sig over flere faggrupper. Det er os, du skal have fat på, hvis du blandt skal have skiftet taget, hvis kloakrørene trænger til en renovering, eller hvis du står med en større eller mindre entreprise - vi kan med garanti løfte opgaven med et tilfredsstillende resultat.Bredt fagligt grundlagAf de tre mand i firmaet er én faglært tømrer, én er autoriseret kloakmester, selv er jeg oprindeligt udlært mekaniker. Som mekaniker har jeg hænderne skruet rigtigt på, så både teknisk snilde, faglighed og en stolthed for et veludført arbejde er grundstenene i min virksomhed. Vi løfter opgaver som:• Nyt tag og reparation af tag• Udskiftning af døre og vinduer• Kloakrenovering• Alle former for små og store renoverings- og vedligeholdelsesopgaverKvalitet og høj serviceFor os handler kvalitetsbevidst service om, at vi ikke er færdige med en opgave, før du er tilfreds. Derudover sørger vi også for at rydde pænt op efter os - det er de små ting, der gør en stor forskel i helhedsoplevelsen. Vi er ikke er bange for udfordringer, for vi er overbeviste om, at det er altid muligt at finde en tilfredsstillende løsning på en given opgave. Lad os give dig et godt tilbudVi dækker et område på cirka 60-70 kilometer i radius fra Ringe, men vi kører selvfølgelig gerne længere for den rigtige opgave. Så tøv ikke med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

36anbefalinger

Tømrermestre K-K Nielsen ApS

Tømrermestre K-K Nielsen ApS

5881

Tømrermestre K-K Nielsen ApS- Godt, gedigent tømrerarbejde - uden dikkedarerNavnet er Ken Nielsen, og jeg står for at levere solidt tømrerarbejde af høj kvalitet - uden omsvøb. Det er et mål, der indfris gennem grundig planlægning og organisering af arbejdet, god kommunikation med kunden og effektiv udførelse af arbejdet, så det afsluttes til tiden.Planlægning - vores hemmelige ingrediensJeg har drevet Tømrermestre K-K Nielsen efter denne opskrift siden 2007 og har i dag også en lærling ansat. Vi udfører alle opgaver inden for tømrerfaget, og vi gør især meget ud af planlægningen, så arbejdet kan udføres så effektivt som muligt. Derved kan vi både tilbyde dig en rigtig god pris, og vi når at udføre flere opgaver. Det er win-win - ganske enkelt!Vi udfører blandt andet følgende:- Tagarbejde- Renovering- Udskiftning af døre & vinduer- Tilbygning og nybyg - Energirenovering og efterisoleringTagarbejde er vi særligt dygtige til. Det har vi lavet så meget af, at det efterhånden sidder på rygraden. Vi kan derfor udføre arbejdet ekstra hurtigt, uden at det går ud over kvaliteten.Vi elsker udfordringerVores kundekreds er bred og spænder fra store erhvervskunder til den private husejer. Vi påtager os derfor både store, komplicerede opgaver og mindre, simple opgaver. Vi kører primært på Fyn, men kan også lokkes længere væk til større opgaver. Vi elsker udfordringer, så hvad end opgaven lyder på, skal du bare ringe!

10anbefalinger

Tømrerfirmaet Bak og Christensen ApS

Tømrerfirmaet Bak og Christensen ApS

6715

Tømrerfirmaet Bak & Christensen ApS- først og fremmest kvalitetDet bedste ved vores arbejde er at opleve ting lykkes og se, hvordan frugten af ens anstrengelser skaber værdi for vores kunder. Vi er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der tager vores fag seriøst, og som sætter alt ind på at gøre vores kunder tilfredse. Vi udfører alle typer opgaver inden for tømrer/snedker-faget - og tage er vi desuden særligt dygtige til.Kontakt os, hvis du brug for professionel assistance til noget af følgende:Vinduer og døre TagarbejdeRenoveringerNye gulveKøkkenmonteringOm- og tilbygningLofterServiceopgaverNybyg af parcelhuseEfterisoleringMedlem af TagProfferneVi er medlem af TagProfferne, som er en landsdækkende sammenslutning af håndværkere med en certificeret uddannelse i alle aspekter af tagkonstruktioner. Vi har gennemgået et specielt kursusforløb, hvor vi er blevet certificeret bygningsdelekspert i tagkonstruktioner på Tag-akademiet i Aalborg. Det sikre valg i SydvestjyllandVi holder til i Sydvestjylland, hvor vi efterhånden har skabt os et godt ry. Vi kører ud til kunder i en radius af ca. 50 kilometer, og som garanti for det arbejde vi udfører, er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti-ordningen. Du er altid velkommen til at ringe og få en snak om dit projekt. Vi kommer også gerne en tur forbi og ser på det med egne øjne.

41anbefalinger

Tømrer & Murerforretning Visby Vinduer og Døre ApS

Tømrer & Murerforretning Visby Vinduer og Døre ApS

6261

Tømrer & Murerforretning VISBY Vinduer og Døre ApS- så ved du, det bliver godtDet er gået stærk siden VISBY Vinduer og Døre ApS blev startet af Peter Visby i 2008. I dag består firmaet af 21 mand. Vi arbejder hurtigt og effektivt, og der går aldrig lang tid, fra du ringer, og til vi er ude hos dig og se på opgaven.Meget alsidigeVi har både murere og tømrere/snedkere inden for folden, og vi løfter både store og små opgaver. Vi er meget alsidige i forhold til vores arbejdsopgaver, og vi servicerer både private, erhvervsdrivende og det offentlige. Vi kan eksempelvis være behjælpelige med:- Nybyg- Tilbygning- Renovering- Vedligeholdelse- Akustik- Døre og vinduer- Haller til landbrug og industri- Kontorer og kantiner til offentlige og private virksomheder- Tagarbejde, herunder tagpap - Speciale i totalentrepriser Og meget mere…Hurtig ekspeditionVores størrelse og sammensætning gør, at vi ofte kan færdiggøre projekter på kortere tid end vores konkurrenter. Når vi skifter vinduer, kan det ske, at der er brug for en ny overligger. Her kan vi hurtigt tilkalde en murer, som kan klare det i et snuptag - uden at der skal involveres andre firmaer.Nyt og gammeltVi er specialister i restaurering, fremstilling og montering af døre og vinduer. Vi kender kravene til moderne byggeri men har også et sikkert håndelag, når det kommer til tidligere tiders byggeskik. Af samme grund er vi også et sikkert valg, hvis du har en ældre bygning, som du ønsker vedligeholdt - uden at det går ud over husets originale stil.

20anbefalinger

FIXIT ApS

FIXIT ApS

5220

FIXIT ApS- Den rigtige løsning til en fair pris Er vinduerne utætte, binder døren eller trænger facaden til en komplet renovering? Hvad enten din tømreropgave er stor eller lille, tilbyder vi hos FIXIT ApS pålidelig og fleksibel arbejdskraft, og vi sætter en ære i at finde den helt rigtige løsning på din opgave. Det gælder både i forhold til funktion og pris, så hos os kan du forvente altid at få et veludført stykke kvalitetshåndværk til en fair pris.Bred vifte af tømreropgaverFIXIT har eksisteret siden 2007 og drives af Torben Frøslev. Vi har erfaring med en bred vifte af tømreropgaver for både private og erhvervskunder. Vores services dækker for eksempel: - Tilbygninger- Opsætning og nedbrydning af køkkener, udestuer, garager, legehuse m.m.- Renovering af facader, trapper, sålbænke m.m.- Udskiftning af vinduer og døre- Isoleringsarbejde- Installation af solceller- Energirådgivning - TagprojekterGrøn energiVores ekspertiseområde dækker med andre ord lige fra udskiftning af vinduer og døre til opførelse af en tilbygning eller fornyelse af hovedtrappen. Derudover fokuserer vi meget på grønne energiprojekter. Overvejer du for eksempel at få installeret solceller på taget eller efterisoleret loftet, skulle du derfor give os et kald - så giver vi gerne råd og vejledning i forhold til dit projekt og kommer med et uforpligtende tilbud.

2anbefalinger

KJ Tømrer

KJ Tømrer

5700

Ønsker du et veletableret firma med dygtige tømrere til at varetage dine opgaver, så er det KJ Tømrer,du skal kontakte. Med mere end 15 års erfaring inden for branchen er vi godt rutineret inden for de fleste opgaver. Vi tilbyder vores løsninger i den bedste kvalitet og går aldrig på kompromis med udførelsen. På den måde er vores kunder altid i trygge hænder, når de har os som deres samarbejdspartner.Medlem af Dansk HåndværkHos KJ Tømrer ønsker vi, at vores kunder skal have en god oplevelse med vores virksomhed. Derfor har vi valgt at melde os ind i Dansk Håndværk, så vores kunder er dækket af deres garantiordning, hvis der mod forventning skulle være fejl og mangler ved byggeriet. Vi sørger selvfølgelig for at udføre vores arbejde korrekt, men vi er glade for at kunne stille denne sikkerhed.KJ Tømrer kan bl.a. hjælpe med:Isolering med batts Lydisolering Tag, tagkviste og tagrender Montering af døre og vinduer Køkkenmontage Bad og toilet Garager og carporte Nybyggeri Tilbygninger og udestuer Gulvlægning og reparation af trægulve Nivelering af betongulv TræterrasserVi tilbyder vores hjælp til både private og erhverskunder med alt fra småreparationer til mindre totalentrepriser. Vores løsninger tilbydes til konkurrencedygtige priser og altid i en høj kvalitet, og vores kunder er derfor altid sikret et godt resultat, når de vælger os som deres samarbejdspartner.Kontakt KJ Tømrer og lad os få en god snak om dit projektHar du en opgave, du søger hjælp til udførelsen af, så står vi hos KJ Tømrer klar til at hjælpe dig. For at komme i kontakt med os nemt og hurtigt skal du blot indtaste få oplysninger i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.Du finder os i Svendborg, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Nyborg, Faaborg, Odense og resten af Fyn.Vi glæder os til at høre fra dig!

7anbefalinger

Henrik Eskildsen - Tømrer, Snedker og Blik

Henrik Eskildsen - Tømrer, Snedker og Blik

6000

Henrik Eskildsen - Tømrer, Snedker og Blik- erfaren tømrermester med styr på det mesteIgennem mine 15 år i branchen har jeg tillært mig en masse forskellige færdigheder, og jeg kan blandt andet hjælpe dig med: Små og store tømrer- og snedkeropgaver Ombyg Tilbyg Tagrender Facader Skorstene Tilbud på større entrepriser Opsætning af inventar Komplette køkkenrenoveringerEn god oplevelseDet er vigtigt for mig, at jeg har en god dialog med kunderne. Så når du ringer til mig, kan du være sikker på, at jeg inddrager dig i alle aspekter, og det begynder selvfølgelig med en god og grundig rådgivning.Du har krav på den rigtige vejledning, så du kan træffe det valg, der er bedst for dig og dit projekt. Derfor tilbyder jeg også at komme med flere forskellige løsninger. Jeg forventningsafstemmer altid med mine kunder, så du ved, hvad du kan forvente af det færdige resultat, men jeg forventer samtidig, at vi hjælpes ad.Jeg er klar til at se på dit projektSelvom jeg er en travl mand, vender jeg altid hurtigt tilbage, og jeg er altid klar til at se på dit projekt. Jeg holder til i Kolding, men kører stort set over hele landet afhængig af opgavens størrelse.Jeg glæder mig til at høre om dit projekt – så bare ring!

0anbefalinger

An-Pa-Byg ApS

An-Pa-Byg ApS

8300

Jeg startet eget tømrerfirma i 1972 med alt  rep arbejde samt byggeri af villaer på egne opkøbte grunde, Byggefirmaet  An-Pa-Byg blev stiftet i 1983 og har udført villa byggeri på  egne grunde til vidre salg , samt udført diverse tømrerarbejde, i  1995 gik jeg over til og udfører byggeri i hovedentreprise efter kontrakt til kunder (se hjemmeside ca 3-4 pr år) der blev også udført rep tømrerarbejde. Finanskrisen kostet AN-PA-BYG mange penge , tilførte firmaet penge af egen midler , som følge deraf valgte at stoppe med hovedenterpriser, og kun tømrerarbejde derefter.Da jeg har kørt firmaet i over 40 år og under nedtrapning ønsker mindre opgaver, og også ud fra andre vurderinger, har jeg en mindre timeløn på 295 kr pr time + moms eller aftalt fast pris. Så ønsker i en snak om byggeri så mener jeg helt klart jeg kan hjælpe jer, stor erfaring og top kvalitet  i alt inden før byggeri, Er udlært tømrer samt byggetekniker samt mange kurser mv   er medlem af Dansk Byggeri .      (Foto fra 2019)  . An-Pa-Byg ApS kan bl.a.være behjælpelig inden for følgende områder:Gulvlægning Renovering og montering af døre og vinduer Taglægning og tagkviste Tilbygninger og udestuer Garager og carporte Rådgivning om bl.a. fugt og svamp Alle former for tømrerarbejde inde og ude  Skal jeg hjælpe dig ?Lyder An-Pa-Byg  som firmaet for dig, så tøv ikke med en snak. Jeg står klar til at give råd og vejledning, An-Pa-Byg  holder til i Odder, Og har en radius på ca 50 km Jeg ser frem til at høre om dine byggeprojekter. 

0anbefalinger

SiCaLa V/ Lars Pihl

SiCaLa V/ Lars Pihl

2300

Tømrerfirmaet SiCaLa v/Lars Pihl er et traditionelt tømrerfirma etableret i 2012. Vi tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde og altid i den bedste kvalitet. Med vores lange erfaring har vi opbygget mange kompetencer, der sætter os i stand til at løse selv de mest komplicerede opgaver. For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig trygge gennem hele projektet, og derfor vil vi gøre alt, vi kan for at få et godt samarbejde med alle vores kunder.Altid korrekt udført arbejdeHos SiCaLa v/Lars Pihl er vores kunders tilfredshed helt afgørende. Derfor udfører vi altid arbejdet i høj kvalitet, så vores kunder får det resultat, de ønsker. Alle fagfolk hos os har den bedste uddannelse og øje for selv de mindste detaljer. Vores store viden giver kunderne mulighed for at få råd og vejledning i forbindelse med valg af materialer og teknikker - og giver mulighed for at få en unik og kreativ løsning. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, og ud fra dem finder vi sammen ud af den løsning,, der er den bedste for dig!Hos SiCaLa v/Lars Pihl kan vi bl.a. udføre:Gulvlægning Garager og carporte Tilbygninger og udestuer Nybyg Taglægning, tagrender og tagkviste Montering af døre og vinduer Køkkenmontage Fugeteknikeropgaver Snedkeropgaver Diverse tømreropgaver inde og udeMed mere end 30 års erfaring inden for tømrerfaget er der ikke den opgave, vi ikke kan løse. Hvis du ikke finder præcis den opgave, du søger på listen, skal du ikke fortvivle, men i stedet give os et kald, så er vi sikre på, vi kan finde en løsning. Har du brug for at få et uforpligtende tilbud på projektets udførelse, udarbejder vi også gerne et sådant til dig. Vores arbejde bliver udført til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.Du finder os her!Lyder SiCaLa v/Lars Pihl som en samarbejdspartner for dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.Du finder os i København, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Dragør, Roskilde, Køge og Farum.Vi ser frem til at høre fra dig!

0anbefalinger

MRH Entreprenøren

MRH Entreprenøren

9800

MRH Entreprenøren er en virksomhed, som startede tilbage i 2009 under navnet M H Græs med hovedsageligt græsslåning. Sidenhen er firmaet blevet til MRH Entreprenøren, som beskæftiger sig med alt forefaldende entreprenørarbejde. Vi løser alle opgaver inden for jord- og betonarbejde samt anlægsgartnerarbejde.Mit navn er Morten og jeg er indehaver af MRH Entreprenøren. Jeg er garant for godt håndværk og veludført arbejde. Det er vigtigt for mig at aflevere et stykke arbejde, som jeg kan være stolt af, og som mine kunder bliver glade for. Som person er jeg glad, rolig og smilende og i godt humør. Det håber jeg smitter af, og at mine kunder får en tryg og god oplevelse, så de også får et smil på læben.Jeg overholder aftaler og kommer til den aftalte tid. Når jeg er færdig med selve arbejdet, så sørger jeg for at rydde godt og pænt op - ellers er opgaven jo reelt ikke færdig, synes jeg.MRH Entreprenøren udfører bl.a. disse opgaver: Jord- og betonarbejde Anlægsgartnerarbejde Planering Haveservice Træfældning og beskæringer Brolægning BelægningMRH Entreprenøren - din entreprenør i NordjyllandVi holder til i Hjørring, og herfra dækker vi hele Nordjylland og arbejder fx ofte i Sindal og Hirtshals. Skal vi også løse en opgave for dig?Ønsker du vores hjælp til jord- og betonarbejde samt anlægsgartnerarbejde, eller har du spørgsmål til vores ydelser? Eller er du klar til at gå i gang og ønsker et uforpligtende tilbud? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os. Indtast de få oplysninger i vores kontaktformular, eller giv os et kald. Vi ser frem til at høre fra dig.

0anbefalinger

Cato H Jacobsen Snekker

Cato H Jacobsen Snekker

3550

0anbefalinger

ML Hus & Have

ML Hus & Have

5883

ML Hus og have v. Morten Lund- altmuligmand til alle former for opgaverJeg har min egen lille virksomhed, og med snart tyve års erfaring i værktøjskassen findes der ikke det, jeg ikke kan hjælpe dig med. Ligegyldigt hvad, du skal have fikset, så kan du ringe til mig. Jeg tilbyder blandt andet:   - Al vedligeholdelsesarbejde til parcelhuse mm. - Murerarbejde - Tømreropgaver - Maleropgaver - Alt inden for anlæg og haveEn glad altmuligmand Jeg er altid i godt humør, smilende og venlig, og ordet ”nej” findes ikke i min ordbog. Derfor kan jeg fikse og ordne alt for dig, og med min baggrund som entreprenør og mine mange års erfaring kan du regne med et godt og solidt resultat. Jeg kan klippe din hæk, samle dit nye skab eller male din facade – uanset hvad, så går jeg ikke fra dit hjem, før det hele spiller, og du er tilfreds. Ring til migNår jeg siger ja til en opgave, så udfører jeg den også, og jeg overholder den aftalte deadline. Inden jeg går i gang, lytter jeg til dig og dine behov, og jeg kommer gerne med gode råd. Jeg holder til i Oure på Sydfyn, men jeg kører snildt længere for at hjælpe dig - så bare ring!

0anbefalinger

Tømrermester Thomas Rud Totalentreprise ApS

Tømrermester Thomas Rud Totalentreprise ApS

4653

"Intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet" Jeg hedder Thomas Rud og er indehaver af tømrerfirmaet. Jeg har mere end 22 års erfaring som tømrermester og er klar til at øse ud af min erfaring og sørge for, at dit byggeprojekt kommer sikkert i mål med et perfekt resultat.Ærlighed, åbenhed og solidt tømrerarbejdeJeg er ærlig og transparent - disse egenskaber vil du mærke, hvis du hyrer os til din opgave. Vi vægter åben dialog hele vejen igennem projektet meget højt. Det betyder, at vi hver dag forklarer, hvad vi skal igennem, hvornår vi kommer og hvornår vi er færdige. Vi rydder naturligvis altid op efter os efter hver arbejdsdag. Det ser vi som en selvfølge og en naturlig del af god kundeservice.Vi har udstyret, mandskabet og ikke mindst de håndværksmæssige egenskaber til at varetage alle opgaver i alle størrelser indenfor tømrerfaget. Du kan trygt lægge en hvilken som helst tømreropgave i hænderne på os - så skal vi nok sørge for at skabe et resultat, som du bliver lykkelig for. Vi udfører bl.a. disse tømreropgaver: Alt tømrerarbejde Nybyggeri Garager og carporte Tilbygning og udestue Døre og vinduer Isoleringsopgaver Nyt tag og tagrenovering Bindingsværk Nyt gulv, gulvlægning og gulvslibningKontakt Tømrermester Thomas Rud TotalentrepriseVi holder til i Karise på Sydsjælland og udfører tømrerarbejde på det meste af Sjælland. Vi er fx ofte i Køge, Greve og Storkøbenhavn for at løse tømreropgaver.Skal vi også hjælpe dig? Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe eller bruge kontaktformularen her på siden. Vi håber, vi hører fra dig.

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere

Du får svar indenfor kort til

Vi kvalitetssikrer opgavens detaljer

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.

Seneste anbefalinger

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

${options ? "Skjul indstillinger" : "Vis indstillinger"}

Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
emarket
Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send