Tømrer & Snedker Peter Nissen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


6 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Klaus Stuckert

Maj 2016

Integreret carport
Vi har fået lavet en dobbelt integret carport som passer til vores eksisterende hus så der er en rigtig god sammenhæng melle disse, så det ikke virker som en tilbygning.

Kunde billede

Tove og Leif B. Hansen

April 2016

Nyt tag
Vi har fået nyt undertag, nye Sinfonie vingefalstagsten engoberede Gavle og remme beklædt med Iverplank. Arbejdet er udført af flinke og høflige tømrer med hænderne skruet godt på.

Kunde billede

Bo Hedegaard

Februar 2016

Nyt loft i bryggers og køkken
Fik hurtigt respons og god pris - Nemt at finde tiden, da de er meget fleksible. Udført arbejde blev præcis som der blev fortalt og ud fra tegninger. Alt blev klaret første gang, så ikke noget med at... Læs mere  

Kunde billede

Britta Corssen

Februar 2016

Nyt tag
Vi har fået nyt tag på vores hus 2015 november. Firmaet Peter Nissen udførte arbejdet til vores fulde tilfredshed.

Kunde billede

Thorning Eriksen

Februar 2016

Perfekt
Benyt trygt firmaet, alt blev udført efter aftale og til tiden.

Kunde billede

Helen Therkelsen

Februar 2016

Reparationer og isolering
Altid villig til at løse problemer, kommer som aftalt og altid meget kompetent og venlig, har dygtige ansatte.

Vis flere 

Tømrer & Snedker Peter Nissen

Tømrer og snedker Peter Nissen
- godt håndværk - det er os

Hvis du gerne vil spare penge på varmeregningen, eller hvis du skal have skiftet taget på dit hus, er vi firmaet for dig. For vi klarer alt - både små og store renoveringsopgaver og hovedentrepriser.

Vi hjælper fra gulv til loft:
- Nyt tag
- Nye gulve
- Udskiftning af døre og vinduer
- Isolering og termografi
- Nybygning og tilbygning
- Renovationsopgaver
- Totalentrepriser
- Rådgivning – blandt andet som VELUX dagslysrådgiver

Mit navn er Peter Nissen, og det er efterhånden 21 år siden, at jeg startede min tømrervirksomhed. Jeg startede stille og roligt ud alene, og i dag er vi nået op på fem håndværkere i firmaet inklusiv mig selv. Vi løser opgaver for både private, erhvervskunder og for kommuner, så vi favner bredt.

Følg vores projekter på Facebook
Vi har blandt andet lige færdiggjort en større renovering af lægeklinikken Kilen i Aabenraa, vi har moderniseret kreditbanken i Aabenraa , og vi har lagt nyt tag på Stubbæk Skole. Du er meget velkommen til at kigge forbi vores Facebook-side, hvor du kan følge med i, hvilke projekter vi er i gang med.

Solidt og veludført håndværk
Vi lægger stor vægt på kundekontakt og rådgivning inden hver opgave, og vi forsøger altid at sikre, at du har den samme svend tilknyttet undervejs i hele forløbet. Hos os er en aftale en aftale. Det gode håndværk og den personlige kontakt til vores kunder, tror vi, er medvirkende til, at så mange er trofaste og vender tilbage gang på gang med nye opgaver. Det sætter vi pris på.

Sønderjysk funderet
Rødekro er vores udgangspunkt, hvorfra vi dækker hele Sønderjylland. Vi er desuden medlem af Byg Garanti, så du er sikret – uden at det koster dig ekstra. Tag kontakt med det samme, så finder vi ud af, hvordan vi også kan hjælpe dig.

Se firmaportræt