facebook tracking pixelAros Isolering ApS er Isolatør | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Aros Isolering ApS

Aros Isolering
- Ikke altid den billigste - men den mest holdbare løsning!
Aros Isolering er en enkeltmandsvirksomhed, som samarbejder med andre små og mellemstore selvstændige om at udføre alle former for autoriseret isoleringsarbejde. Mine faste samarbejdspartnere er således ”rigtige håndværkere” og udgør isolatører, tømrere, murere og blikkenslager. Jeg er med ind over alle projekter og du opnår dermed ”Mester-garanti”, hvis du indgår en aftale med os. 

Vi er medlem af Breinholm Gruppens stærke netværk af veluddannede isolatører – ISOPROFF - og vi fokuserer på at lave energirigtige og sunde løsninger, som kan holde mange år ud i fremtiden. Desuden er vi medlem af Dansk Byggeri og Dansk Isolerings Garanti.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

 • Hulmursisolering, herunder tømning af hulmur for fugtige isoleringsmaterialer.
 • Facadeisolering
 • Isolering af lofter, etageadskillelser, krybekældre og skunke
 • Teknisk isolering ( rør, ventilation mm.)
 • Energitjek og termografering (før og efter)
 • Facaderenovering og omfugning af huse
 • Træterrasser i kreative design


Firmaet ejes af Morten Dahlgren Jensen, der har sine rødder i murerbranchen. Han er desuden uddannet energivejleder fra Teknologisk institut. Mortens mange år i murerbranchen gør, at firmaet også har speciale i facaderenovering og omfugning af huse og de anlægger også gerne din nye terrasse. 

Dybdegående rådgivning
Vi udfører fornuftige, effektive forslag til isolering og energiforbedringer for private, erhverv og kommuner. I samråd med dig finder vi ud af, om isoleringen skal ske med papir, mineraler eller moderne polystyren, hvorefter vi udfører et solidt og kvalitetsbevidst håndværk. Vi søger ALTID den bedste løsning, og derfor kan og vil vi ikke være de billigste. 


Vi har en målsætning om at bruge diffusionsåbne materialer i det omfang det kan lade sig gøre. Det betyder i praksis, at hvis cement eller plastik (dampspærre) kan undgåes , så gør vi det. Udover cellulosebaserede isoleringstyper, så benytter vi typisk kalkhydrauliske mørtler ved omfugning af huse, samt et ligeledes fuldt diffusionsåbent isoleringssystem til facedeisolering ( se afsnit om facadeisolering)
Søger du omfattende vejledning fra en isolatør, som går grundigt til værks?
Så ring til Aros Isolering i dag.

Tags

Morten Dahlgren Jensen

CVR: 33980752

Sofienlystvej 9
8340Malling

Etableret i 2012
2 ansatte

Del Aros Isolering ApS på :

Din garanti for en dygtig og pålidelig håndværker

1

Isolatør Region Midtjylland

Håndværker.dk

Prisen 2019

50

Anbefalinger


Håndværker.dk logo

Tak fordi du vil anbefale os

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den mail du modtager om få sekunder.

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den sms du modtager om få sekunder.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.
Det er en stor hjælp for både os og vores kunder.


Med venlig hilsen,
Morten Dahlgren Jensen, Aros Isolering ApS

Del Aros Isolering ApS på :

Hvor sandssynligt er det, at du vil anbefale Håndværker.dk til en ven eller kollega?

Slet ikke sandsynligt Meget sandsynligt

Tak fordi du vil anbefale os

Din vurdering gør det nemmere for os at yde den bedst mulige kvalitet og service. Du gør det samtidig nemmere for andre brugere at vælge den helt rigtige håndværker.


Med venlig hilsen,
Aros Isolering ApS

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Hvis ikke du kan finde en passende opgavetype i feltet ovenfor, klik her og skriv det, du ønsker, i feltet nedenfor.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Din samlede vurdering

${ TotalGradeText }${ TotalGrade }/5

Må vi evt. kontakte dig på et senere tidspunkt, for at tage professionelle referencebilleder af det udførte arbejde?

Ja Nej

Verificér din anbefaling

For at undgå falske anbefalinger eller at dine oplysninger bliver misbrugt af andre, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har lavet denne anbefaling ved at verificere din identitet.

Vi skal også bede dig acceptere vores håndtering af anbefalinger ved at sætte flueben i tjekboksen.

Verificer dine oplysninger.

Acceptér betingelser Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
facebook logo Verificér med Facebook google logo Verificér med Google

Har du ikke Facebook eller Google? Verficer her

Verificér med e-mailVerificér med SMS

Denne datapolitik gælder for alle sites der hører under Prisberegning.dk A/S - det vil sige: håndværker.dk, henttilbud.dk, prisberegning.dk, tilbygning.prisberegning.dk, advokat.prisberegning.dk, typehuse.prisberegning.dk, tagpris.dk, vindues-pris.dk, revisor-pris.dk, gulvpris.dk, køkkenpris.dk, plastikkirurgi-pris.dk, terrassepris.dk, murerpris.dk, vvs-pris.dk, arkitektpris.dk, elektrikerpris.dk, maler-pris.dk, isoleringspris.dk, gartnerpris.dk, alarm-pris.dk, garage-pris.dk, kloakpris.dk.

Prisberegning.dk A/S går meget op i at beskytte dit privatliv, den data vi indsamler behandles fortroligt og i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Indsamling, behandling og anvendelse af personlig data

Vi behandler følgende datakategorier, når du som privatperson anvender et af vores sites.

 • Kommunikationsdata (fx navn, adresse, telefonnummer, mail og IP adresse)
 • Tekst afgivet i anbefalinger eller formularer
 • Optagelser af samtaler på telefon

 

Dataprincipper

Personlige data information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, altså eksempelvis navne, adresser, telefonnumre, e-mail adresser, der er udtryk for en persons identitet.

Vi indsamler, behandler og anvender kun personlige data, når der er givet et lovmæssigt retsgrundlag herfor, eller du har givet os samtykke i den forbindelse, f.eks. som led i en registrering. Det kunne være en anbefaling eller en prisberegning.

Formål med behandling af data

Som privatperson bruges den indsamlede personlige data til følgende formål (hvis du som virksomhed anvender et af vores sites, betragtes data på samme måde som personlig data):

Specifikt for Håndværker.dk

 1. Kontakt til håndværker - når du udfylder en formular på en håndværkers profilside videresendes dine afgivet informationer til den pågældende håndværker. Såfremt det ikke lykkes at skabe kontakt til den pågældende håndværker, vil vi ringe dig op med det formål at finde en anden håndværker, der kan løse opgaven. Efter opringningen vil vi sende en SMS, hvor vi beder om din feedback på vores service.Vi bruger således dit telefonnummer og email som led i opfølgning på forløbet.
 2. Anbefalinger - Vi beder om dit navn, email, postnr. og mobilnr. Dette gør vi med henblik på at kunne verificere anbefalingen. Både Håndværker.dk og den pågældende virksomhed, som du har anbefalet kan tage kontakt til dig efterfølgende vedr. anbefalingen.
 3. Nyhedsbreve - vælger du at tilmelde dig et Håndværker.dk nyhedsbrev bruges dit samtykke kun til dette formål og din email videregives ikke til 3. part.

 

Specifikt for sites med prisberegning og henttilbud.dk

Når du som bruger anvender en prisberegner eller henttilbud.dk indsamler vi personlig data til følgende formål:

 1. Vi ringer dig op med henblik på at formidle kontakt til en fagmand. Denne fagmand er en af vores samarbejdspartnere. Under samtalen gennemgås dine behov specifikt i forhold opgaven og vi spørger ind til din bolig som helhed.
 2. Når vores medarbejder ringer dig op, optages opkaldet. Optagelsen opbevares alene såfremt der laves en formidling, hvor optagelsen udelukkende bruges til kvalitetssikring - optagelsen opbevares op til 4 måneder efter møde- eller formidlingsdag.
 3. Vi bruger din mail til at sende en bekræftelse, såfremt du takker ja til at vi formidler kontakt til en fagmand.
 4. Vi bruger dit telefonnummer til at sende en SMS, hvor vi spørger om feedback på vores service.

 

Vi indsamler og anvender person- og kontaktoplysninger til følgende formål:

 • Navn: Vi anvender dit navn, når vi ringer dig op, samt når vi sender oplysninger om dig til den eller de samarbejdspartnere, som der formidles kontakt til.
 • Postnummer og adresse: Vi anvender dit postnummer, når vi skal finde en samarbejdspartner i dit lokalområde.
 • Telefonnummer: Vi anvender dit telefonnummer, når vi ringer dig op for at formidle kontakt til en fagmand og når vi sender kontaktoplysninger til den samarbejdspartner, som der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • E-mailadresse: Vi anvender din e-mailadresse, når vi skal sende det ønskede prisoverslag og/eller opgavebeskrivelse, samt når vi sender en bekræftelse med oplysninger om fagmanden/firmaet, der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • Match: For at kunne matche dig bedst muligt med en fagmand vil vi spørge ind til forskellige forhold, fx om du ønsker en lokal håndværker. Denne data vil vi gemme med henblik på at kunne opfylde dine ønsker til en fagmand.

Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med vores prisberegnings- og formidlingsservice.

Prisberegneren leverer et prisoverslag (også kaldet en vejledende pris, en ca.-pris, et vejledende tilbud eller en overslagspris), som tilsendes brugeren pr. mail.
Prisoverslaget er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgavetypen i Danmark og tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan.
Prisoverslaget er ikke det samme som et tilbud. Et faktisk tilbud på en opgave kan kun leveres af en fagmand.

Om kontaktformidlingen der tilbydes

Du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til den tilbudte kontakt til en fagmand.

Når du siger ja, forpligter du dig ikke til at tage imod fagmandens tilbud, og du har ret til at aflyse eller ombooke møder på ethvert tidspunkt.

Når du siger ja til at vi formidler kontakt til en fagmand, sendes en bekræftelse pr. mail med oplysninger om firmaet/fagmanden, som der er indgået aftale med.

Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende for brugeren.

Varighed af lagring for Prisberegning.dk

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder.

 • Når vi har ringet dig op første gang, vil vi efterfølgende gemme dine data i 5år, med henblik på at følge op senere hen, medmindre du selv beder om at blive slettet fra vores database.
 • Såfremt du selv ønsker at blive ringet op på et aftalt senere tidspunkt, beholder vi dine data med henblik på dette formål.
 • I alle andre tilfælde, hvor der er indgået en aftale om kontakt til en fagmand, anonymiserer vi dine personlige data efter 12 måneder fra den dag aftalen er indgået.

 

Logfiler

Hver gang du bruger internettet overfører din browser automatisk visse informationer, såkaldte logfiler.

Vi lagrer logfilerne primært med henblik på fejlretning og sletter/anonymiserer dem efter 12 måneder.

Vi lagrer især information omkring og til brug for:

 • Statistik
 • Søgeindtastninger og hændelser
 • Fejl og fejlretning
 • Levering af SMS og email

 

Særlige kategorier af data

Vi behandler kun særlige kategorier af data om din person (f.eks. oplysninger om sundhed, religion eller seksuel orientering) i henhold til lovens bestemmelser, såfremt du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Videregivelse af data

Vi overdrager ikke data til 3. part.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Serviceudbydere

Eksterne serviceudbydere kan udføre opgaver som salgs- og marketingservices for os. Vi har omhyggeligt udvalgt disse serviceudbydere og overvåger dem regelmæssigt. Vi forpligter samtlige serviceudbydere til fortrolighed og til overholdelse af lovens bestemmelser.

Pakkeudsendelser

Har du deltaget i en konkurrence eller på anden måde vundet en præmie, kan det være nødvendigt for os at overdrage din data til 3. part med henblik på levering af pakken.

Varighed af lagring (generelt)

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder, eller vi har en berettiget interesse til at beholde den. I alle andre tilfælde sletter vi dine personlige data efter 12 måneder medmindre vi er forpligtet til at beholde dataen ift. lovgivning, f.eks. gældende regler ift. regnskabsloven.

Konkurrencer

Hvis du deltager i en af vores konkurrencer, anvender vi dine data til at informere dig om en vundet præmie og til at reklamere for vores services eller samarbejdspartners produkter. Informationer om de enkelte konkurrencer finder du i de pågældende betingelser.

Brug af retargeting

For at optimere vores marketing anvender vi retargeting-teknologier. Det gør vi for at designe et mere interessant budskab, der er tilpasset dine behov. For at gøre dette anvender vi bl.a. de nedenfor anførte værktøjer.

De brugsprofiler, der oprettes ved hjælp af reklamecookies, tredjeparts reklamecookies, pixels eller tilsvarende teknologier, sammenkøres ikke med personlige data.

 • Google Ads
 • Facebook
 • Google Analytics
 • Youtube

 

Eksterne links

Vores side kan indeholde links til tredjeparters internetsider – fra udbydere, der ikke er forbundet med os. Efter klik på linket har vi ikke længere indflydelse på indsamling, behandling og anvendelse af eventuelle personlige data, der overføres til tredjeparten ved at klikke på linket

Sikkerhed

Vores medarbejdere og de af os udvalgte servicevirksomheder, er forpligtede til at bevare tavshed og til at overholde bestemmelserne i de anvendelige love om databeskyttelse.

Brugerrettigheder

For at gøre dine rettigheder gældende bedes du benytte kontaktoplysningerne nederst på denne side. I den forbindelse bedes du sørge for, at vi har mulighed for at foretage en entydig identifikation af din person. 

Du har ret til at modtage informationer om behandlingen af dine data af os. I den forbindelse kan du gøre en ret til oplysning gældende vedrørende dine personlige oplysninger, som vi behandler.

Berigtigelsers- og sletningsret

Du kan kræve af os, at vi berigtiger forkerte data og for så vidt at de lovmæssige forudsætninger er opfyldt - fuldstændiggør eller sletter dine data.

Dette gælder ikke for data, som er nødvendige til afregnings- og bogføringsformål, eller som er omfattet af den lovbestemte opbevaringspligt.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling. Vi vil så standse behandlingen af dine data, medmindre vi - i henhold til lovens bestemmelser - kan dokumentere ufravigelige beskyttelsesværdige grunde til en fortsat behandling, som vejer tungere end dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os samtykke til at behandle dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde det med virkning for fremtiden.

Dataportabilitet

Du har fortsat ret til at få overført data, som du har stillet til rådighed for os, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format og/eller - for så vidt at det er teknisk gennemførligt - kræve, at dataene overføres til en tredjepart.

Klagemulighed hos tilsynsmyndigheden:
Du har ret til at indgive en klage hos en databeskyttelsesmyndighed. Dette er:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelseserklæringer, for så vidt at dette er nødvendigt på grund af den tekniske udvikling. I disse tilfælde vil vi også ændre vores databeskyttelseserklæring tilsvarende. Du bedes derfor være opmærksom på den til enhver tid aktuelle version af vores databeskyttelseserklæring.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du benytte de angivne kontaktoplysninger. For at gøre dine rettigheder gældende, anmelde databeskyttelseshændelser samt ved forslag og klager vedrørende behandlingen af dine personlige data anbefaler vi, at du henvender dig til vores repræsentant for databeskyttelse

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Senest opdateret 9 November  2018

Luk
10 cases fra Aros Isolering ApS
Vis flere cases

Håndværker

Aros Isolering ApS

Case

${ project.Name }

${ project.Description }

Se mere og læs hele casen

${ project.Year }

${ project.time }

${ project.price } Kr.

Ikke oplyst

${ project.location }

4.8 ....

Kommentarer og anbefalinger
af Aros Isolering ApS

58 kommentarer

previous or LEFT arrow previous or LEFT arrow

${ item.Rating }/ 5

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Leverer kvalitetsarbejde:
Overholder budgettet:
Rydder godt op efter sig:
Overholder aftaler:
Er god til at lytte til kunden:
Vil du anbefale os:

Svar fra Aros Isolering ApS :

${item.SupplierComment}

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Aros Isolering ApS
har ikke nogle anbefalinger endnu.

Klik her for at anbefale

4.8

Baseret på 58 byggeopgave og anbefalinger

Se detaljeret visning

Leverer kvalitetsarbejde:

96 %

Overholder budgettet

98 %

Ryder godt op efter sig

96 %

Overholder aftaler

98 %

Er god til at lytte til kunden

98 %

Vil du anbefale os

98 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmarkDu får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmarkGratis og uforpligtende

Jeg acceptérer betingelser Vedhæft billeder Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
Fortsæt Kontakt os
start here
Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019. Luk betingelser Luk

Fandt du vores artikel brugbar?

Ja

Nej
 • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
 • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
 • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo
Aros Isolering ApS Aros Isolering- Ikke altid den billigste - men den mest holdbare løsning!Aros Isolering er en enkeltmandsvirksomhed, som samarbejder med andre små og mellemstore selvstændige om at udføre alle former for autoriseret isoleringsarbejde. Mine faste samarbejdspartnere er således ”rigtige håndværkere” og udgør isolatører, tømrere, murere og blikkenslager. Jeg er med ind over alle projekter og du opnår dermed ”Mester-garanti”, hvis du indgår en aftale med os. Vi er medlem af Breinholm Gruppens stærke netværk af veluddannede isolatører – ISOPROFF - og vi fokuserer på at lave energirigtige og sunde løsninger, som kan holde mange år ud i fremtiden. Desuden er vi medlem af Dansk Byggeri og Dansk Isolerings Garanti.Hvad kan vi hjælpe dig med?Hulmursisolering, herunder tømning af hulmur for fugtige isoleringsmaterialer. Facadeisolering Isolering af lofter, etageadskillelser, krybekældre og skunke Teknisk isolering ( rør, ventilation mm.) Energitjek og termografering (før og efter) Facaderenovering og omfugning af huse Træterrasser i kreative designFirmaet ejes af Morten Dahlgren Jensen, der har sine rødder i murerbranchen. Han er desuden uddannet energivejleder fra Teknologisk institut. Mortens mange år i murerbranchen gør, at firmaet også har speciale i facaderenovering og omfugning af huse og de anlægger også gerne din nye terrasse. Dybdegående rådgivningVi udfører fornuftige, effektive forslag til isolering og energiforbedringer for private, erhverv og kommuner. I samråd med dig finder vi ud af, om isoleringen skal ske med papir, mineraler eller moderne polystyren, hvorefter vi udfører et solidt og kvalitetsbevidst håndværk. Vi søger ALTID den bedste løsning, og derfor kan og vil vi ikke være de billigste. Vi har en målsætning om at bruge diffusionsåbne materialer i det omfang det kan lade sig gøre. Det betyder i praksis, at hvis cement eller plastik (dampspærre) kan undgåes , så gør vi det. Udover cellulosebaserede isoleringstyper, så benytter vi typisk kalkhydrauliske mørtler ved omfugning af huse, samt et ligeledes fuldt diffusionsåbent isoleringssystem til facedeisolering ( se afsnit om facadeisolering)Søger du omfattende vejledning fra en isolatør, som går grundigt til værks?Så ring til Aros Isolering i dag. Morten Dahlgren Jensen Morten Dahlgren Jensen 2012-1-1 2 33980752 33980752 40271400https://www.håndværker.dk/photos//cdnPhotos/10100795/10649-300517/10051134274/94813750/BEST_CROP/3000/2000/72/IMG_3245.jpg
4.8 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 58
Morten og Aros Isolering kan klart anbefales. Jeg deltog selv i denne opgave, og kunne se at det er folk der går op i et ordentligt slut resultat. Som vi blev lovet, kan vi allerede mærke forbedring her et par dage efter mulmuren er isoleret om. March 2020
5
1 5
Vi er meget tilfredse med den rådgivning vi har fået i forbindelse med hulmurs isolering af ældre hus, hvor der var forskellige udfordirnger. Og selve arbejdet er, det vi kan se, velfudført og uden at der blev svinet . Alle aftaler overhold og meget rimelig pris. Vh Per March 2020
5
1 5
Vi har fået isoleret vores krybekælder med Neopixels grå EPS kugler. Kommunikation med Morten har været en god oplevelse og der er leveret et godt og effektivt stykke arbejde. Vi fik isoleret om formiddagen og effekten kunne mærkes allerede samme aften. Kan klart anbefales! March 2020
5
1 5
Morten og Jeppe fra Aros Isolering fjernede først leca fra hulmuren. Efterfølgende blev det fyldt med Neopixels. Vi blev mødt af høflige, professionelle og venlige håndværkere der tog sig tid til at forklare om projektet. Vil bruge dem igen og kan varmt anbefale. February 2020
5
1 5
Fik isoleret toppen af gavlen, som viste sig at være uisoleret. hurtigt, nemt og billigt. January 2020
4.9
1 5
Efterisoleret hulmur, loft samt skunke. Perfekt udført arbejde og superdygtige samt behagelige medarbejdere fra Aros Isolering. December 2019
4.9
1 5
Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde, hvor Morten kom forbi til aftalt tidspunkt og gik til opgaven frisk og løsningsorienteret. Arbejdet blev afsluttet og huset efterladt i god stand. November 2019
4.7
1 5
Vi har her i efteråret, fået efterisoleret vores loft i Andelsforeningen. Vi oplevede Aros Isolering, som en kompetent og behagelig samarbejdspartner. Alle aftaler blev overholdt og vi har generelt været tilfredse. Vi kan sagtens anbefale Aros Isolering, og vil også benytte os af dem i fremtiden. October 2019
4.8
1 5
Tak for veludført arbejde. Gulvet er også pænt efter optagning/ilægning (det kan naturligvis ses, at det har været savet op) og vi oplever positiv ændret akustik. Spændt på at opleve effekten, når ungerne i kælderen giver den lidt mere gas. Morten har været god at tale med og nem at komme i kontakt med. Vi er meget tilfredse. May 2019
4.6
1 5
Jeg har fået mit loft isoleret med papirisolering, og i samme omgang fået hævet/etableret gangbro. Arbejdet er udført helt perfekt. Morten responderer hurtigt på henvendelser. Kom til den aftalte tid, og er dertil en meget behagelig mand at tale med. Vores allerbedste anbefalinger. May 2019
5
1 5
Efterisolering af loft, etablering af gangbro mm. Efterisolering af hulmur. Rigtig godt udført arbejde. Huset var rengjort efter endt arbejde. Vi har fået en helt anderledes comfort inde i huset efter isoleriningen, den er vi rigtig glade for. Vi har haft en positiv oplevelse med Arosisolering. Morten er et behageligt menneske. March 2019
5
1 5
Mit samarbejder med Morten indeholder nu både isolering af gavltrekanter og isolering af krybekælder. Vi er umiddelbart meget tilfredse med det udførte arbejder og Mortens store fleksibilitet i forbindelse med udførelsen. Morten gav en fyldestgørende instruktion, så vi kunne udføre de forberedende arbejder efter hans anvisning, og han på den måde hurtigere kunne hjælpe os med at få gulvene under vores snottede, 8 mdr gamle, kravlende pige isolerede. Indblæsningen klarede han hurtigt en sen eftermiddag, hvor vi kunne klemmes ind i programmet, og til en meget rimelig pris - ikke decideret billig, men helt i orden i forhold til kvaliteten af det leverede arbejde, som er i top. Stor ros og anbefaling herfra. Troels, Aarhus V November 2018
5
1 5
Vi har et funkishus fra 1936, hvor vi hurtigt efter indflytning fik udfordringer med kulde og fugt. Det tog dog nogle år før vi fik gjort noget ved det. Vi tog kontakt til flere firmaer, men Aros isolering havde umiddelbart en større forståelse af opgaven og husets karakter. Forståelsen af husets karakter kombineret med en rigtig god dialog undervejs betød at detaljerne blev gennemtænkt og i orden. Nu når kulden er sat ind er det blevet tydeligt, hvor meget isoleringen har hjulpet på indeklimaet. Det endelige resultat er derfor blevet over forventning, så vi kan kun give Aros Isolering vores varmeste anbefalinger. Bedste hilsner Mikkel Wienberg November 2018
5
1 5
Kort fortalt, en rigtig god oplevelse at have Aros isolering til at efter isolere vores loft! Vil kort beskrive de 3 vigtigste oplevelser ved at have Morten fra Aros isolering ude ved os: 1) Utrolig stor viden og vejledning ved første kontakt over tlf, og kunne allerede der vejlede mig om det rigtige valg af isolering. Samtidig med han kunne fortælle mig hele udviklingen af papir isolering og hvilke fordele det vil have i et hus som mit ( hus fra 1961 med 50 mm glasulds isolering på loftet, uden dampspærre) Valget endte med papiruld pga. de egenskaber det har i forhold til at transportere evt. fugt/damp fra huset. 2) Kontrol besøg af loft og fremmøde på aftalt tidspunkt for udførelse af arbejde. Morten var punktlig og effektiv den dag arbejdet skulle laves, og fandt hurtig frem til den bedste måde at få slangen op på loftet hvorpå det ville genere mindst under udførelsen. 3) Pris! Undersøgte marked, og Aros isolering er meget prisbevidste. Her fik jeg rigtig god pris sammenlignet med andre, med hvad jeg kan forstå et rigtig godt produkt. Og så fik jeg tilbudt at spare lidt penge ved selv at hjælpe til, hvor jeg blot skulle komme papir isolering i maskinen der stod udenfor og blæste isoleringen op. Det sparede mig ca. 1500 kr i forhold til oplyst pris. Efter der nu har været isoleret på loftet med 250 mm papir isolering og den tidligere 50 mm glas uld, så har vi kunne mærke en stor forskel selvom det ikke har været rigtig koldt endnu. Har kunne måle ca. 2 - 3 grader varmere rum temperatur i vores stue om morgenen. Og om aftenen har jeg følt på vores radiator hvor varme de er, og uden at ændre på termostaten kan jeg tydeligt mærke de ikke lukke nær så meget varme ud som de plejer, pga. der er varme nok da varmen nu bliver indenfor. Så alt i alt, en rigtig god oplevelse. Og anbefaler klart at få efterisoleret, og selvfølgelig af Morten hvis det skal gøres effektivt og billigt. Toke October 2018
5
1 5
6 lejligheder i vores ejendom har fået isoleret hulmur og gulve. Aros Isolering var en god samarbejdspartner, både i forbindelse med vurdering af hvilken isolering der var den bedst egnede for os, et fagligt kvalificeret tilbud, en fair pris, og ikke mindst professionel udførelse - tak for godt samarbejde - en klar anbefaling her fra. July 2018
5
1 5
Vi valgte Morten da han gav et tillidsfuld indtryk ved første møde. Ved efterfølgende udførsel af loft og hulmursisoleringen var der ingen slinger i valsen, han kom til tiden og var meget omhyggeligt med arbejdets udførsel, så vi har ingen problemer med at anbefale Morten og Aros isolering! April 2018
5
1 5
Endelig en håndværker der kan formulere sig i skrift og tale - og som er til at forstå - fordi han sætter sig ind i netop vores behov og indretter sig derefter. January 2018
4
1 5
Vi har fået efterisoleret loft med papiruld, samt isoleret rør i krybekælderen. Morten er meget reel og har leveret et super stykke arbejde til en fair pris, og vi har følt os godt og pålideligt vejledt hele vejen igennem. November 2017
5
1 5
Grundig, dygtig og venlig. Anbefaler gerne October 2017
5
1 5
Vores isolering (glasuld) på taget havde haft besøg fg husmår, som havde både havde ødelagt meget af glasulden og haft toilet med deraf følgende ubehageligheder som dårlig lugt mv. AROS gav tilbud på ny isolering (papiruld) som skulle være mårfjendtlig og arbejdet blev påbegyndt til aftalte tid og blev færdig på blot een dag. Vi har været meget tilfreds med opgavens udførelse og afventer så effekten af isoleringen, både varmebesparelse og ingen mår på loftet! October 2017
4
1 5
All som aftalt. Professionelt udført til en fair pris Troværdige og gode råd med på vejen. God oplevelse October 2017
5
1 5
Fik lavet vurdering af husets isolering og blev anbefalet at få lavet en hulmursisolering. Arbejde blev udført professionelt og der blev ryddet pænt op bagefter. Godt arbejde, god service og til tiden. September 2017
5
1 5
Aros Isolering har i august 2017 isoleret loftsrum og krybekælder (inkl. rør) i vores fodkolde og sparsomt isolerede 60er-hus. Morten Dahlgren forklarede isoleringsmetoden og hvilke muligheder der var, så vi følte os vel informerede. Vores krybekælder er lav og svært fremkommelig, men alligevel har Morten og hans makker været ude i hver en krog af kælderen og fundet løsninger, så også steder med et virvar af krydsende rør er blevet ordentligt isoleret. Arbejdet er blevet udført hurtigt og professionelt, hver dag har der været ryddet nydeligt op ved fyraften, og alle aftaler er blevet overholdt 100%. Desuden har Morten og hans makker været yderst hyggelige og behagelige at samarbejde med. Som sagt er både kælder og loft blevet isoleret (begge med Climacell Papirisolering), og vi kan allerede nu mærke, at vores hus er blevet dejligt lunt – så i år imødeser vi vinteren med sindsro. Vi er særdeles tilfredse og kan give Aros Isolering vores allerbedste anbefalinger. September 2017
5
1 5
Vi fik lavet ovenstående til fuld tilfredshed. September 2017
5
1 5
Hulmursisolering af ældre ejendom med høj kælder. Rigtig god kommunikation i tilbuds-fasen - gode råd m.v. (vi fik neopren pixels (lambda 32)) God pris, hurtig udførelse, behagelig proces og flot efterbehandling af huller i fuger. September 2017
5
1 5
Fik ryddet loftet for gammel isolering. Herefter vindstop plader på og sikring af tilstrækkelig afstand mellem undertag og isolering og til sidst ny Cliamcell papirisolering på loftet. Arbejdet blev udført til aftalt tid og i rigtig god kvalitet. Har været meget tilfreds med Aros isolering til dette projekt. April 2017
5
1 5
Efterisolering af hulmur på sommerhus. Jeg har indsendt anmodning om tilbud på efterisolering af hulmursisolering via 3 byggetilbud. Straks da Aros Isolering havde accepteret at afgive tilbud på opgaven blev jeg kontaktet af indehaver.Der blev aftalt tidspunkt for besigtigelse af opgaven samt opmåling af kvm. Samme dag om aftenen havde jeg pr. mail et tilbud . Tilbuddet blev straks accepteret og allerede ugen efter var arbejdet udført meget proffesionelt.. Skulle have udført arbejdet fredag , men indehaver blev syg og måtte melde afbud , men tilbød at kunne komme og lave arbejdet dagen , altså lørdag. Arbejdet blev udført meget proffesionelt . Tilbud holdt . Kan anbefale Aros Isolering til andre. March 2017
5
1 5
Fik et kanon godt tilbud på hulmursisolering (Neopixels Premium HR) af Aros Isolering. Vi fik aftalt tid, og kort efter var alt ordnet. Hurtigt og godt håndværk March 2017
5
1 5
Morten kom på aftalt dag og meget præcis kl 8. 30 Han knoklede på med det han skulle lave. Var meget effektiv og vi stoler helt på ham. Han blev færdig samme dag havde da heldigvis også tid til lidt hygge kaffe og frokost Et meget behageligt menneske oveni. Så vi kan og vil kun give vores bedste anbefalinger March 2017
5
1 5
Fra den første kontakt til det udførte arbejde, var Morten yderste professionel. Hurtig og effektiv kommunikation, god service og følelsen af "kunden i centrum" er nogle af de kvaliteter jeg vil fremhæve. Det skal siges at Aros Isolering ikke var den billigste løsning, men absolut den bedste løsning. Jeg kan varmt anbefale Aros Isolering, hvis du ønsker en ansvarsbevidst og professionel isolatør. February 2017
5
1 5
Sofienlystvej 9 8340 Denmark
Aros Isolering ApS Aros Isolering- Ikke altid den billigste - men den mest holdbare løsning!Aros Isolering er en enkeltmandsvirksomhed, som samarbejder med andre små og mellemstore selvstændige om at udføre alle former for autoriseret isoleringsarbejde. Mine faste samarbejdspartnere er således ”rigtige håndværkere” og udgør isolatører, tømrere, murere og blikkenslager. Jeg er med ind over alle projekter og du opnår dermed ”Mester-garanti”, hvis du indgår en aftale med os. Vi er medlem af Breinholm Gruppens stærke netværk af veluddannede isolatører – ISOPROFF - og vi fokuserer på at lave energirigtige og sunde løsninger, som kan holde mange år ud i fremtiden. Desuden er vi medlem af Dansk Byggeri og Dansk Isolerings Garanti.Hvad kan vi hjælpe dig med?Hulmursisolering, herunder tømning af hulmur for fugtige isoleringsmaterialer. Facadeisolering Isolering af lofter, etageadskillelser, krybekældre og skunke Teknisk isolering ( rør, ventilation mm.) Energitjek og termografering (før og efter) Facaderenovering og omfugning af huse Træterrasser i kreative designFirmaet ejes af Morten Dahlgren Jensen, der har sine rødder i murerbranchen. Han er desuden uddannet energivejleder fra Teknologisk institut. Mortens mange år i murerbranchen gør, at firmaet også har speciale i facaderenovering og omfugning af huse og de anlægger også gerne din nye terrasse. Dybdegående rådgivningVi udfører fornuftige, effektive forslag til isolering og energiforbedringer for private, erhverv og kommuner. I samråd med dig finder vi ud af, om isoleringen skal ske med papir, mineraler eller moderne polystyren, hvorefter vi udfører et solidt og kvalitetsbevidst håndværk. Vi søger ALTID den bedste løsning, og derfor kan og vil vi ikke være de billigste. Vi har en målsætning om at bruge diffusionsåbne materialer i det omfang det kan lade sig gøre. Det betyder i praksis, at hvis cement eller plastik (dampspærre) kan undgåes , så gør vi det. Udover cellulosebaserede isoleringstyper, så benytter vi typisk kalkhydrauliske mørtler ved omfugning af huse, samt et ligeledes fuldt diffusionsåbent isoleringssystem til facedeisolering ( se afsnit om facadeisolering)Søger du omfattende vejledning fra en isolatør, som går grundigt til værks?Så ring til Aros Isolering i dag. Credit Card DKK $$ Overholder tilbuddet 98 % af tiden Morten Dahlgren Jensen Morten Dahlgren Jensen 2012-1-1 2 33980752 33980752 40271400https://www.håndværker.dk/photos//cdnPhotos/10100795/10649-300517/10051134274/94813750/BEST_CROP/3000/2000/72/IMG_3245.jpg
4.8 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 58
Morten og Aros Isolering kan klart anbefales. Jeg deltog selv i denne opgave, og kunne se at det er folk der går op i et ordentligt slut resultat. Som vi blev lovet, kan vi allerede mærke forbedring her et par dage efter mulmuren er isoleret om. March 2020
5
1 5
Vi er meget tilfredse med den rådgivning vi har fået i forbindelse med hulmurs isolering af ældre hus, hvor der var forskellige udfordirnger. Og selve arbejdet er, det vi kan se, velfudført og uden at der blev svinet . Alle aftaler overhold og meget rimelig pris. Vh Per March 2020
5
1 5
Vi har fået isoleret vores krybekælder med Neopixels grå EPS kugler. Kommunikation med Morten har været en god oplevelse og der er leveret et godt og effektivt stykke arbejde. Vi fik isoleret om formiddagen og effekten kunne mærkes allerede samme aften. Kan klart anbefales! March 2020
5
1 5
Morten og Jeppe fra Aros Isolering fjernede først leca fra hulmuren. Efterfølgende blev det fyldt med Neopixels. Vi blev mødt af høflige, professionelle og venlige håndværkere der tog sig tid til at forklare om projektet. Vil bruge dem igen og kan varmt anbefale. February 2020
5
1 5
Fik isoleret toppen af gavlen, som viste sig at være uisoleret. hurtigt, nemt og billigt. January 2020
4.9
1 5
Efterisoleret hulmur, loft samt skunke. Perfekt udført arbejde og superdygtige samt behagelige medarbejdere fra Aros Isolering. December 2019
4.9
1 5
Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde, hvor Morten kom forbi til aftalt tidspunkt og gik til opgaven frisk og løsningsorienteret. Arbejdet blev afsluttet og huset efterladt i god stand. November 2019
4.7
1 5
Vi har her i efteråret, fået efterisoleret vores loft i Andelsforeningen. Vi oplevede Aros Isolering, som en kompetent og behagelig samarbejdspartner. Alle aftaler blev overholdt og vi har generelt været tilfredse. Vi kan sagtens anbefale Aros Isolering, og vil også benytte os af dem i fremtiden. October 2019
4.8
1 5
Tak for veludført arbejde. Gulvet er også pænt efter optagning/ilægning (det kan naturligvis ses, at det har været savet op) og vi oplever positiv ændret akustik. Spændt på at opleve effekten, når ungerne i kælderen giver den lidt mere gas. Morten har været god at tale med og nem at komme i kontakt med. Vi er meget tilfredse. May 2019
4.6
1 5
Jeg har fået mit loft isoleret med papirisolering, og i samme omgang fået hævet/etableret gangbro. Arbejdet er udført helt perfekt. Morten responderer hurtigt på henvendelser. Kom til den aftalte tid, og er dertil en meget behagelig mand at tale med. Vores allerbedste anbefalinger. May 2019
5
1 5
Efterisolering af loft, etablering af gangbro mm. Efterisolering af hulmur. Rigtig godt udført arbejde. Huset var rengjort efter endt arbejde. Vi har fået en helt anderledes comfort inde i huset efter isoleriningen, den er vi rigtig glade for. Vi har haft en positiv oplevelse med Arosisolering. Morten er et behageligt menneske. March 2019
5
1 5
Mit samarbejder med Morten indeholder nu både isolering af gavltrekanter og isolering af krybekælder. Vi er umiddelbart meget tilfredse med det udførte arbejder og Mortens store fleksibilitet i forbindelse med udførelsen. Morten gav en fyldestgørende instruktion, så vi kunne udføre de forberedende arbejder efter hans anvisning, og han på den måde hurtigere kunne hjælpe os med at få gulvene under vores snottede, 8 mdr gamle, kravlende pige isolerede. Indblæsningen klarede han hurtigt en sen eftermiddag, hvor vi kunne klemmes ind i programmet, og til en meget rimelig pris - ikke decideret billig, men helt i orden i forhold til kvaliteten af det leverede arbejde, som er i top. Stor ros og anbefaling herfra. Troels, Aarhus V November 2018
5
1 5
Vi har et funkishus fra 1936, hvor vi hurtigt efter indflytning fik udfordringer med kulde og fugt. Det tog dog nogle år før vi fik gjort noget ved det. Vi tog kontakt til flere firmaer, men Aros isolering havde umiddelbart en større forståelse af opgaven og husets karakter. Forståelsen af husets karakter kombineret med en rigtig god dialog undervejs betød at detaljerne blev gennemtænkt og i orden. Nu når kulden er sat ind er det blevet tydeligt, hvor meget isoleringen har hjulpet på indeklimaet. Det endelige resultat er derfor blevet over forventning, så vi kan kun give Aros Isolering vores varmeste anbefalinger. Bedste hilsner Mikkel Wienberg November 2018
5
1 5
Kort fortalt, en rigtig god oplevelse at have Aros isolering til at efter isolere vores loft! Vil kort beskrive de 3 vigtigste oplevelser ved at have Morten fra Aros isolering ude ved os: 1) Utrolig stor viden og vejledning ved første kontakt over tlf, og kunne allerede der vejlede mig om det rigtige valg af isolering. Samtidig med han kunne fortælle mig hele udviklingen af papir isolering og hvilke fordele det vil have i et hus som mit ( hus fra 1961 med 50 mm glasulds isolering på loftet, uden dampspærre) Valget endte med papiruld pga. de egenskaber det har i forhold til at transportere evt. fugt/damp fra huset. 2) Kontrol besøg af loft og fremmøde på aftalt tidspunkt for udførelse af arbejde. Morten var punktlig og effektiv den dag arbejdet skulle laves, og fandt hurtig frem til den bedste måde at få slangen op på loftet hvorpå det ville genere mindst under udførelsen. 3) Pris! Undersøgte marked, og Aros isolering er meget prisbevidste. Her fik jeg rigtig god pris sammenlignet med andre, med hvad jeg kan forstå et rigtig godt produkt. Og så fik jeg tilbudt at spare lidt penge ved selv at hjælpe til, hvor jeg blot skulle komme papir isolering i maskinen der stod udenfor og blæste isoleringen op. Det sparede mig ca. 1500 kr i forhold til oplyst pris. Efter der nu har været isoleret på loftet med 250 mm papir isolering og den tidligere 50 mm glas uld, så har vi kunne mærke en stor forskel selvom det ikke har været rigtig koldt endnu. Har kunne måle ca. 2 - 3 grader varmere rum temperatur i vores stue om morgenen. Og om aftenen har jeg følt på vores radiator hvor varme de er, og uden at ændre på termostaten kan jeg tydeligt mærke de ikke lukke nær så meget varme ud som de plejer, pga. der er varme nok da varmen nu bliver indenfor. Så alt i alt, en rigtig god oplevelse. Og anbefaler klart at få efterisoleret, og selvfølgelig af Morten hvis det skal gøres effektivt og billigt. Toke October 2018
5
1 5
6 lejligheder i vores ejendom har fået isoleret hulmur og gulve. Aros Isolering var en god samarbejdspartner, både i forbindelse med vurdering af hvilken isolering der var den bedst egnede for os, et fagligt kvalificeret tilbud, en fair pris, og ikke mindst professionel udførelse - tak for godt samarbejde - en klar anbefaling her fra. July 2018
5
1 5
Vi valgte Morten da han gav et tillidsfuld indtryk ved første møde. Ved efterfølgende udførsel af loft og hulmursisoleringen var der ingen slinger i valsen, han kom til tiden og var meget omhyggeligt med arbejdets udførsel, så vi har ingen problemer med at anbefale Morten og Aros isolering! April 2018
5
1 5
Endelig en håndværker der kan formulere sig i skrift og tale - og som er til at forstå - fordi han sætter sig ind i netop vores behov og indretter sig derefter. January 2018
4
1 5
Vi har fået efterisoleret loft med papiruld, samt isoleret rør i krybekælderen. Morten er meget reel og har leveret et super stykke arbejde til en fair pris, og vi har følt os godt og pålideligt vejledt hele vejen igennem. November 2017
5
1 5
Grundig, dygtig og venlig. Anbefaler gerne October 2017
5
1 5
Vores isolering (glasuld) på taget havde haft besøg fg husmår, som havde både havde ødelagt meget af glasulden og haft toilet med deraf følgende ubehageligheder som dårlig lugt mv. AROS gav tilbud på ny isolering (papiruld) som skulle være mårfjendtlig og arbejdet blev påbegyndt til aftalte tid og blev færdig på blot een dag. Vi har været meget tilfreds med opgavens udførelse og afventer så effekten af isoleringen, både varmebesparelse og ingen mår på loftet! October 2017
4
1 5
All som aftalt. Professionelt udført til en fair pris Troværdige og gode råd med på vejen. God oplevelse October 2017
5
1 5
Fik lavet vurdering af husets isolering og blev anbefalet at få lavet en hulmursisolering. Arbejde blev udført professionelt og der blev ryddet pænt op bagefter. Godt arbejde, god service og til tiden. September 2017
5
1 5
Aros Isolering har i august 2017 isoleret loftsrum og krybekælder (inkl. rør) i vores fodkolde og sparsomt isolerede 60er-hus. Morten Dahlgren forklarede isoleringsmetoden og hvilke muligheder der var, så vi følte os vel informerede. Vores krybekælder er lav og svært fremkommelig, men alligevel har Morten og hans makker været ude i hver en krog af kælderen og fundet løsninger, så også steder med et virvar af krydsende rør er blevet ordentligt isoleret. Arbejdet er blevet udført hurtigt og professionelt, hver dag har der været ryddet nydeligt op ved fyraften, og alle aftaler er blevet overholdt 100%. Desuden har Morten og hans makker været yderst hyggelige og behagelige at samarbejde med. Som sagt er både kælder og loft blevet isoleret (begge med Climacell Papirisolering), og vi kan allerede nu mærke, at vores hus er blevet dejligt lunt – så i år imødeser vi vinteren med sindsro. Vi er særdeles tilfredse og kan give Aros Isolering vores allerbedste anbefalinger. September 2017
5
1 5
Vi fik lavet ovenstående til fuld tilfredshed. September 2017
5
1 5
Hulmursisolering af ældre ejendom med høj kælder. Rigtig god kommunikation i tilbuds-fasen - gode råd m.v. (vi fik neopren pixels (lambda 32)) God pris, hurtig udførelse, behagelig proces og flot efterbehandling af huller i fuger. September 2017
5
1 5
Fik ryddet loftet for gammel isolering. Herefter vindstop plader på og sikring af tilstrækkelig afstand mellem undertag og isolering og til sidst ny Cliamcell papirisolering på loftet. Arbejdet blev udført til aftalt tid og i rigtig god kvalitet. Har været meget tilfreds med Aros isolering til dette projekt. April 2017
5
1 5
Efterisolering af hulmur på sommerhus. Jeg har indsendt anmodning om tilbud på efterisolering af hulmursisolering via 3 byggetilbud. Straks da Aros Isolering havde accepteret at afgive tilbud på opgaven blev jeg kontaktet af indehaver.Der blev aftalt tidspunkt for besigtigelse af opgaven samt opmåling af kvm. Samme dag om aftenen havde jeg pr. mail et tilbud . Tilbuddet blev straks accepteret og allerede ugen efter var arbejdet udført meget proffesionelt.. Skulle have udført arbejdet fredag , men indehaver blev syg og måtte melde afbud , men tilbød at kunne komme og lave arbejdet dagen , altså lørdag. Arbejdet blev udført meget proffesionelt . Tilbud holdt . Kan anbefale Aros Isolering til andre. March 2017
5
1 5
Fik et kanon godt tilbud på hulmursisolering (Neopixels Premium HR) af Aros Isolering. Vi fik aftalt tid, og kort efter var alt ordnet. Hurtigt og godt håndværk March 2017
5
1 5
Morten kom på aftalt dag og meget præcis kl 8. 30 Han knoklede på med det han skulle lave. Var meget effektiv og vi stoler helt på ham. Han blev færdig samme dag havde da heldigvis også tid til lidt hygge kaffe og frokost Et meget behageligt menneske oveni. Så vi kan og vil kun give vores bedste anbefalinger March 2017
5
1 5
Fra den første kontakt til det udførte arbejde, var Morten yderste professionel. Hurtig og effektiv kommunikation, god service og følelsen af "kunden i centrum" er nogle af de kvaliteter jeg vil fremhæve. Det skal siges at Aros Isolering ikke var den billigste løsning, men absolut den bedste løsning. Jeg kan varmt anbefale Aros Isolering, hvis du ønsker en ansvarsbevidst og professionel isolatør. February 2017
5
1 5
Sofienlystvej 9 8340 Denmark