Anlæg og Pleje v/Morten Jensen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


5 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Jimmy Holm

Juni 2015

Godt håndværk
Fik hjælp af Anlæg og Pleje ApS til et kombineret have- og fliseprojekt. Det var let og ubesværet at lave aftaler med firmaet som også blev overholdt. Meget lydhørhed overfor mine tanker og overvejels... Læs mere  

Kunde billede

Gitte

December 2014

Samlet pris på indkørsel udfra beskrivelsen
absolut god service og professionelt arbejde.

Kunde billede

Viggo

Juni 2014

Plantet en ny hæk
Det er gået rigtig fint med Anlæg & Pleje. Vi er tilfredse med arbejdet med den nyplantet hæk.

Kunde billede

Ina

Juni 2014

Lagt fliser i forhave
Vi er meget tilfreds med Anlæg og Pleje. Det er et rigtig flot stykke arbejde vi fik lavet i forhaven.

Kunde billede

Nina Lykke

Juni 2014

Gårdhave - Brolagt med bornholmerklinker + højbede
Anlæg og Pleje lavede et meget smukt stykke arbejde for os. Der var en god dialog omkring projektet hvor vi fremlagde vores ideér, og hvor de kom med deres professionelle vurderinger og forslag til hv... Læs mere  

Anlæg og Pleje v/Morten Jensen

Anlæg & Pleje ApS
- Din tilfredshed er vores grundsten

Anlægsgartnerfirmaet Anlæg & Pleje er en familiedrevet virksomhed fra Odense, som udfører alt fra traditionelt anlægsgartneri til snerydning og tømreropgaver. Vi kombinerer dine havedrømme med vores mangeårige ekspertise, og vi går aldrig, før du er mere end 100 % tilfreds.

Vi arbejder inden for fire hovedområder:
- Grønne områder
- Belægning
- Vinterservice
- Tømreropgaver

Det traditionelle anlægsgartner omhandler etablering og renovering af haveanlæg samt brolægning i alle afskygninger. Derudover udfører vi vinterservice i form af snerydning og saltning, så du ikke selv skal bakse med opgaven, før du kan komme af sted om morgenen. Denne service udfører vi også for boligforeninger. Sidst men ikke mindst udfører vi tømrerarbejde, for vi har også en fagudlært tømrer med i truppen.

Den første kvindelige anlægsgartner i Danmark
Firmaet er ejet af den første kvindelige anlægsgartner i Danmark, Pia Jakobsen, som i 20 år har arbejdet som selvstændig ud fra grundtanken om altid at respektere kundernes krav og altid at opfylde deres forventning. I dag har Pia overladt den daglige drift til sin søn Morten Hansen.

Standhaftige medarbejdere
Størstedelen af firmaets medarbejdere har været med fra start - og det siger ikke kun noget om udførelsens kvalitet men også noget om vores gode samarbejde. Desuden vægter vi ikke kun, at det skal pænt ud, men også at alt det, som du ikke kan se, er lavet med stor grundighed.

Vi ser med stor fornøjelse frem til at udføre det næste grønne eller grå projekt for dig!

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme