facebook tracking pixel AM-Malerteknik er Maler i Give | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Skriv til

Få op til 3 uforpligtende tilbud
på din opgave

Besked
Skriv dine oplysninger her.. Det vil blive sendt til fagmanden
Tilmeld nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder
Næste
Tilbage
Send

Ikke medlem af Håndværker.dk

AM-Malerteknik

AM-Malerteknik
CVR: 34450064
FIRMA STATUS: AKTIV

Reklame beskyttet

Projekt

Gem
Gem som favorit heart
Gem som favorit heart

Smedevænget 21, 7323 Give
Etableret i 2012
2 ansatte


Håndværker.dk logo

Andre Maler

21anbefalinger

Per Vigel ApS

Per Vigel ApS

2000

Malermester Per Vigel ApS- Kompetent rådgivning og professionelt malerarbejde Per Vigel ApS har eksisteret siden 1984 og beskæftiger i dag 15-20 malersvende. Vores arbejdsopgaver spænder vidt, fra maling af vægge og lofter til genopfriskning af facader, trapper og vinduer og vi løser opgaver for både private og erhverv. Vi har også mulighed for at påtage os rollen som, totalentreprenør, hvor vi med egne tilknyttede samarbejdspartnere i alle håndværksfag koordinerer din opgave. Derudover har vi specialiseret os i maling af træhuse. Per Vigel ApS har sans for detaljerne og lægger vægt på et ordentligt arbejde fra den første spartling til den afsluttende rengøring. Vi står meget gerne til rådighed med rådgivning og vores professionelle faglighed, når du skal træffe valg om dit projekt. Vi er medlem af BygGaranti.Se min hjemmeside her.

13anbefalinger

Ideal Byg V Klaus Kristiansen

Ideal Byg V Klaus Kristiansen

9000

Ideal Byg v/ Klaus Kristiansen- din tømrermester med sans for detaljenSkal taget skiftes, eller skal du have bygget et perfekt sommerhus på din nyerhvervede grund? Så er jeg den rigtige tømrermester at tage fat på. Jeg løfter både små og store tømreropgaver, og jeg er desuden specialiseret i at renovere boliger, der skal sælges, hvor de små detaljer gør den store forskel.Ideal Byg er:- Tømrermester Klaus Kristiansen- Udlært fra et af Danmarks ældste tømrervirksomheder i 1999- Selvstændig siden 2004Jeg startede firmaet op i 2012, og inden har jeg arbejdet som selvstændig tømrermester i Norge siden 2004. Min kone trak mig dog til hjemstavnen igen efter otte år i Bergen. Der er selvfølgelig nogle forskelle på, hvad man arbejder med, og jeg har derfor både bygget spændende bjælkehytter og lagt tag i 50 kilo tunge sten af skiffer. Det er der ikke så mange håndværkere, der har erfaring med herhjemme. En alsidig håndværkerJeg arbejdede i en årrække som udlært svend for et af Danmarks største sommerhusleverandører, og jeg har derfor bygget sommerhuse på snart sagt alle de danske kyster. Jeg er desuden tilknyttet et firma på freelancebasis, som jeg laver akustikarbejde for, hvilket er blevet lidt af en niche for mig.Personlig og god serviceJeg er stolt af mit håndværk og det kvalitetsarbejde, jeg leverer til mine kunder. Jeg er perfektionistisk, og jeg efterlader altid min arbejdsplads rydelig både undervejs, og når byggeprojektet er færdigt. Jeg gør mit bedste for hver gang at leve op til en høj standard, der selvfølgelig leveres til den aftalte tid. Ved større projekter har jeg en række samarbejdspartnere, som jeg løfter opgaven med i fællesskab. Fordelen ved, at der kun er mig i firmaet er, at det er mig, du har kontakt med fra start til slut. Jeg lægger stor vægt på den personlige kundekontakt. Kontakt mig uforpligtendeJeg kører fra Århus til Skagen – eller gerne endnu længere for den rigtige opgave. Så tøv ikke med at kontakte mig for at få et uforpligtende tilbud på dit næste tømrerprojekt.

19anbefalinger

Jensens Malerservice

Jensens Malerservice

3600

Jensens Malerservice- fleksibelt malerarbejde på dine præmisserDet er med servicen i højsædet, at vi hos Jensens Malerservice servicerer kunder på hele Sjælland. Jeg har nu været i faget i over 20 år, og det er helt naturligt for mig at tilpasse min hverdag efter opgaverne. Jeg går derfor ikke af vejen for at tage weekenden i brug eller for at male om natten en gang imellem, hvis der er behov for det.Alle former for malerarbejde for alle interesseredeLars Pelle Jensen er navnet, og vi klarer alle former for malerarbejde med et smil og et flot resultat til følge. Større opgaver klares med hjælp fra mine mange samarbejdspartnere, og vi servicerer både privat- og erhvervskunder.Vi mestrer alle de forskellige malerteknikker, og vi maler både indendørs og udendørs. Vi tilbyder:• Alt i malerarbejde• Opsætning af filt og væv• SprøjtemalingDu betaler først, når du er tilfredsHvad end opgaven lyder på, er det vigtigste til hver en tid, at du i sidste ende er fuldt tilfreds med arbejdet. Vi går langt for at imødekomme dine ønsker, og det er en fast procedure, at vi ikke sender en regning, før du er tilfreds. Kort fortalt er det os, du skal have fat i, hvis du ønsker malerarbejde af høj kvalitet, på dine præmisser og til din fulde tilfredshed.

8anbefalinger

Mureren v/ Rene Turhan

Mureren v/ Rene Turhan

4242

Mureren v/Rene Turhan- alt i renovering og mindre byggeri Er I på udkig efter en pligtopfyldende og vellidt murer, som gør sit bedste for at tilfredsstille sine kunder - og som tør sige sin ærlige mening? Så er Mureren v/Rene Turhan det helt rigtige murerfirma at ringe til. Vi er et firma fra Skælskør med mange årtiers erfaring i alle former for små og store byggeopgaver. Vi tilbyder alt inden for murerfaget: - Nybyg og tilbyg- Tag- Facader- Renovering/vedligehold -TotalentrepriseEn god dialog 'Altid overholdte aftaler' er et gængs udtryk blandt håndværkere, men i realiteten en umulighed. Tidsplaner forskydes og akutte opgaver opstår, men hos Mureren v/Rene Turhan informerer vi vores kunder, så snart der bare er en lille forsinkelse eller komplikation. Så sidder vi fast i trafikken, trækker foregående opgave ud eller noget helt tredje, så ved I det altså med det samme. Ingen faste arbejdstider Vi har ingen faste arbejdstider, for vi planlægger vores opgaver efter jeres tidsplan. Måske ønsker I at være hjemme, når projektet står på, så I kan være med ind over det hele - måske ønsker I, at vi skal komme i weekenden eller I ferien, når I er væk. Det hele kan lade sig gøre! En god rådgivning er en ærlig rådgivning Nogle kunder har allerede købt materialerne, før de ringer til mureren, og desværre passer flisernes størrelser og former ikke altid til de rum, som de er tiltænkt. Det betaler sig at lytte til Renes anbefalinger, for med benene i murerbranchen siden teenagealderen ved han, hvad han taler om. En ærlig håndværker, der kan sit kram, og som er utrolig fleksibel - det er, hvad vi stolte kan præsentere hos Mureren v/Rene Turhan.

28anbefalinger

Østjysk Gulvafslibning & Malerfirma

Østjysk Gulvafslibning & Malerfirma

8660

Østjysk Gulvafslibning & MalerfirmaSpecialist i gulve i mere end 25 årSkal dit trægulv have en slibning, er det vigtigt, at det bliver gjort ordenligt første gang!En veludført slibning og behandling skaber nemlig et slidstærkt gulv, holder nemlig i mange år fremover. Vi har mange års erfaring med forskellige træsorter og bruger kun de nyeste maskiner, der får dit nye gulv til at lyse boligen op, som et trægulv skal og bør. Gulvbehandling der holder For at dit trægulv holder sig flot i mange år frem, tilbyder vi også efterbehandling med enten lak, lud, olie, sæbe eller voks. Det skaber en både flot og ekstra slidstærk overflade, som gør det gulvet modstandsdygtige overfor både børneleg og stilletter. Vi har nødvendige indsigt i de forskellige produkter og alt efter dine behov kan vi finde det helt rigtige produkt til dig. Vi holder til i Skanderborg, gør det let for os at nå ud til kunder i både Aarhus, Silkeborg og andre omkringliggende byer. Kort fortalt tilbyder vi:- Gulvafhøvling- Gulvafslibning- Gulvlægning- Efterbehandling med lak, lud, olie, sæbe og voks- MalerarbejdeVi maler også dit træværk! Som firmanavnet antyder, kan vi også tilbyde malerarbejde - inde og ude. Vi løser alle typer af malerarbejdsopgaver - lige fra spartling og vægbeklædning til maling af vægge og facader. Vores malerafdeling har også stor erfaring med, hvordan træværk skal males og behandles, så det bliver så slidstærkt som muligt. Den erfaring og meget mere deler vi gerne med dig.Hold dig ikke tilbage med at dele dine boligideer med os. Vi kommer gerne en tur forbi for at se på opgaven, og sender dig et uforpligtende tilbud.

62anbefalinger

Aalborg Malerfirma

Aalborg Malerfirma

9310

Aalborg Malerfirma - Hele Nordjyllands malerfirma specialister i fraflytnings lejligheder vi står også gerne for gulvslibning og rengøringenFra vores base i Aalborg udfører vi alle typer malearbejde i Nordjylland. Vi løser opgaver for private såvel som virksomheder og det offentlige - altid med et smil på læben, da vi elsker vores arbejde. Når i vælger at anvende Aalborg malerfirma, er i sikret et resultat der holder, til fordelagtige priser. Vi er eksperter i de rette materialer og tekniker og kan dermed være med til både at øge og sikre værdien af jeres bygning. Vores store erfaring, samt viljen og evnerne til hele tiden at være på forkant med udviklingen, har gjort os til førende indenfor vores felt. Vi bygger vores succes på tilfredshed fra vores kunder og derfor, er vi villige til at yde det ekstra der skal til, hver gang. Det er vores udsagte ambition, at et samarbejde med os, skal være et samarbejde, der kan betale sig for vores kunder og derfor er vi villige til at tilbyde meget fordelagtige priser på markedets højeste kvalitetsniveau. Vi står også rigtig gerne for total entreprisen og har en masse gode samarbejds partner inden for alle de andre håndværksfag. som også levere samme kvalitet som os. På den måde behøver i kun at have kontakt til en håndværker imens at vi sørger for alt det andet Vi lever på tilfredse kunder og sørger altid for at en hver aftale bliver holdt og afleveringen altid er til tiden Ordentlig kontaktVi tror på, at velinformerede kunder er tilfredse kunder. Derfor sørger vi for, at du som kunde er med hele vejen, når vi udfører opgaven. Hos Aalborg malerfirma yder vi altid en kompetent rådgivning noget, du får glæde af, når det omhandler farvevalg, materialer og vedligeholdelse af det udførte arbejde.Ring, og lad få en snak om dine ønsker. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud

43anbefalinger

GT Gulve ApS

GT Gulve ApS

8000

GT GulveSpecialisten som sikrer dig et perfekt trægulv Trænger jeres trægulve til en kærlig hånd, men orker I ikke selv at gå i gang med projektet? GT Gulve tilbyder professionel gulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Kvaliteten er i højsædet, og vores mål at gøre dig 110 % tilfreds! Desuden kan du være helt sikker på, at den pris vi aftaler, også er den endelige pris - dette kalder vi prisgaranti!   GT Gulve er et dynamisk gulvafslibningsfirma, som knokler for det bedste resultat - hver gang! Vi arbejder gerne over for at få projektet færdigt til tiden, og weekendarbejde er ikke noget problem. Vi udfører arbejde for såvel virksomheder som private i hele Østjylland - og er projektet større, kører vi gerne længere. Vi er specialiseret inden for fem hovedområder:GulvafslibningLudbehandling SæbebehandlingOliebehandlingGulvlakeringKender du til forskellen på efterbehandling? Lud beskytter træet mod solens lys, og du undgår, at træet bliver mørkere med tiden. Sæbe fjerner ridser, hakker og trykmærker, og det kan fås med/uden pigment. Olie bevarer træets naturlige overflade og struktur, og det beskytter mod pletter og snavs. Lak yder den bedste slidbeskyttelse, og det bevarer/fremhæver træets naturlige farve. Ring og få et uforpligtende tilbudRing til GT Gulve og få et uforpligtende tilbud i dag - vi er specialister i trægulve og gør alt for, at dine trægulve bliver netop, som du vil have dem!

41anbefalinger

Tømrer & Murerforretning Visby Vinduer og Døre ApS

Tømrer & Murerforretning Visby Vinduer og Døre ApS

6261

Tømrer & Murerforretning VISBY Vinduer og Døre ApS- så ved du, det bliver godtDet er gået stærk siden VISBY Vinduer og Døre ApS blev startet af Peter Visby i 2008. I dag består firmaet af 21 mand. Vi arbejder hurtigt og effektivt, og der går aldrig lang tid, fra du ringer, og til vi er ude hos dig og se på opgaven.Meget alsidigeVi har både murere og tømrere/snedkere inden for folden, og vi løfter både store og små opgaver. Vi er meget alsidige i forhold til vores arbejdsopgaver, og vi servicerer både private, erhvervsdrivende og det offentlige. Vi kan eksempelvis være behjælpelige med:- Nybyg- Tilbygning- Renovering- Vedligeholdelse- Akustik- Døre og vinduer- Haller til landbrug og industri- Kontorer og kantiner til offentlige og private virksomheder- Tagarbejde, herunder tagpap - Speciale i totalentrepriser Og meget mere…Hurtig ekspeditionVores størrelse og sammensætning gør, at vi ofte kan færdiggøre projekter på kortere tid end vores konkurrenter. Når vi skifter vinduer, kan det ske, at der er brug for en ny overligger. Her kan vi hurtigt tilkalde en murer, som kan klare det i et snuptag - uden at der skal involveres andre firmaer.Nyt og gammeltVi er specialister i restaurering, fremstilling og montering af døre og vinduer. Vi kender kravene til moderne byggeri men har også et sikkert håndelag, når det kommer til tidligere tiders byggeskik. Af samme grund er vi også et sikkert valg, hvis du har en ældre bygning, som du ønsker vedligeholdt - uden at det går ud over husets originale stil.

14anbefalinger

Thorup Byg IVS

Thorup Byg IVS

8930

Thorup Byg har erfaring fra midten af 80erne med et bredt udsnit af de forskellige faggrupper indenfor byggebranchen. Thorup Byg er hjemhørende i Randers, og arbejder primært i Århus amt, men yder landsdækkende service, alt efter opgavens karakter. Der udføres mange forskellige murer-, tømrer- og gulvlægningsopgaver for både private, boligforeninger, offentlige institutioner og virksomheder. Eksempelvis:Conteco    Beton til din boligKøkken Badeværelse Udskiftning af vinduer Nyt tag Vådrumsvinyl Gulvarbejde Epoxy Stentæppe Generel renovering Specialløsninger Derudover udføres også totalentrepriser i samarbejde med andre kompetente leverandører. Det vigtigste på lang sigt er ikke prisen, men derimod slutresultatet. Udførelse af arbejdet i højeste kvalitet med den rette finish. Der er stor kærlighed til håndværket, hvor der sættes pris på de anderledes og detaljeorienterede løsninger, der giver håndværket et unikt twist.  Det er én gang at betale den rette pris, og forhåbentlig mange år at glæde sig over resultatet.Ring 29218890 for en uforpligtende snak om netop dit projekt, stort som lille.

20anbefalinger

FIXIT ApS

FIXIT ApS

5220

FIXIT ApS- Den rigtige løsning til en fair pris Er vinduerne utætte, binder døren eller trænger facaden til en komplet renovering? Hvad enten din tømreropgave er stor eller lille, tilbyder vi hos FIXIT ApS pålidelig og fleksibel arbejdskraft, og vi sætter en ære i at finde den helt rigtige løsning på din opgave. Det gælder både i forhold til funktion og pris, så hos os kan du forvente altid at få et veludført stykke kvalitetshåndværk til en fair pris.Bred vifte af tømreropgaverFIXIT har eksisteret siden 2007 og drives af Torben Frøslev. Vi har erfaring med en bred vifte af tømreropgaver for både private og erhvervskunder. Vores services dækker for eksempel: - Tilbygninger- Opsætning og nedbrydning af køkkener, udestuer, garager, legehuse m.m.- Renovering af facader, trapper, sålbænke m.m.- Udskiftning af vinduer og døre- Isoleringsarbejde- Installation af solceller- Energirådgivning - TagprojekterGrøn energiVores ekspertiseområde dækker med andre ord lige fra udskiftning af vinduer og døre til opførelse af en tilbygning eller fornyelse af hovedtrappen. Derudover fokuserer vi meget på grønne energiprojekter. Overvejer du for eksempel at få installeret solceller på taget eller efterisoleret loftet, skulle du derfor give os et kald - så giver vi gerne råd og vejledning i forhold til dit projekt og kommer med et uforpligtende tilbud.

7anbefalinger

Hornbæk Maleren

Hornbæk Maleren

8920

Hornbæk MalerenDedikeret maler med 15 års erfaringJeg hedder René Bruun, og jeg driver Hornbæk Maleren på 15. Jeg kører ud til større og mindre maleropgaver i Randers og omegn. Skal der males vægge og døre i private hjem eller løses større renoveringsopgaver i virksomheder, er jeg manden. Jeg maler med en erfaring, der kan ses, og så tilbyder jeg en billig pris, der ikke slår bunden ud af vedligeholdelseskontoen.Din sparringspartnerJeg bruger kun de bedste produkter på markedet til indendørs og udendørs brug - det sikrer dig smukke og holdbare resultater. Jeg er også din sparringspartner, når det gælder teknik og farver, og jeg rådgiver også folk om vedligeholdelse af træværk og facader. Kontakt mig for:Nybygning, renovering, arbejde i underentrepriseBundbehandling og maling af vægge, lofter og træværkOpsætning af filt og glasvævUdvendigt malerarbejde; facader, vinduer m.v.Grundig ind til benetJeg er en grundig maler, der går hurtigt til værks og kommer til planlagt tid. Min erfaring siger mig, at jeg også er den billigste i mit område. Hvis opgaven trækker, så kører jeg gerne ud i hele Jylland. Som hovedregel skal kunden altid være glad og tilfreds med resultatet, for det er dit malerprojekt og min faglige stolthed, der står på spil.Du kan altid ringe og få en snak, så ser vi på dit projekt sammen.

0anbefalinger

MultiMurerMaler

MultiMurerMaler

6990

MultiMurerMaler - erfarent og professionelt murer- og malerarbejdeVælger du os til at løse din murer- eller maleropgave, er du sikret et veludført resultat. Med 20 års erfaring på bagen er vi hos MultiMurerMaler et sikkert valg, da du får en pålidelig murer og maler, som kan løse din opgave til perfektion. Vi er førende i branchen inden for microcement og epoxygulve.Jeg vægter kvalitetsarbejde meget højt og går derfor detaljeorienteret og omhyggeligt til værks, når jeg udfører din opgave. Samtidig er jeg prisbevidst og kan lave et godt tilbud til dig.Vi løser både maleropgaver og mureropgaverMin makker og jeg udgør et stærkt team, som kan løse alle maler- og mureropgaver - både udendørs og indendørs. Skal husets facade renoveres og males eller skal du have lavet indendørs murerarbejde og malerarbejde? Vi udfører mange typer opgaver - eksempelvis: Indendørs maling Udendørs maling Maling af gulve Opsætning af tapeter Fliser og klinker Al udendørs og indendørs murerarbejde Epoxygulve Fra 2021 begynder vi desuden at lave swimmingpoolsUanset din opgave er vi klar til at hjælpe. Kontakt os - så tager vi en uforpligtende snak.MultiMurerMaler arbejder i hele landetStår du med en opgave, som du gerne vil have løst, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kører ud i hele Danmark og løser alle maleropgaver og mureropgaver.Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med din opgave.

0anbefalinger

Arden Murer- & Malerfirma

Arden Murer- & Malerfirma

9510

Murer og maler med mange års erfaringHvis du leder efter en dygtig murer i omegnen af Tjele, Hobro og Randers, behøver du ikke at lede mere. Hos Arden Murer- og Malerfirma har vi nemlig en murer med omkring 30 års erfaring i branchen. Han har derfor styr på sit håndværk.I Arden Murer- og Malerfirma arbejder vi meget omkring Hobro, Randers og Aalborg. Vi har derfor et bredt netværk af leverandører og samarbejdspartnere i området og har et godt forhold til de forskellige myndigheder. Vi kan selvfølgelig også udføre opgaver uden for det nævnte område.Om Arden Murer- og MalerfirmaArden Murer- og Malerfirma Aps er et kvalitetsbevidst firma, som udfører traditionelt murer- og malerarbejde. Vores målsætning er at være en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som sætter kvalitet højere end kvantitet.Kvalitetsarbejde til gode priserVi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.? Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.Ved ældre byggeri laver vi det efter gamle håndværksprincipper. Ved nybyggeri efter de mest moderne teknikker. Det afhænger af opgaven, vi står overfor.Arden Murer- og Malerfirma udfører bl.a. disse opgaver: Totalentrepriser Facaderenoveringer Nybygninger og ombygninger Renovering af badeværelser Murede stik og hvlvinger Renovering med jurakalk og hydrauliske mørtler i fredede bygninger Skalmuring af ejendomme Indervægge Opbygning af inder- og skillevægge i gasbeton Specialdesignede badeværelser, eksempelvis med glasbyggestenKontakt os i dagStår du overfor et nyt projekt, du skal have løst, så er vi klar på at hjælpe dig fra start til slut. Vi er altid klar på at rådgive dig om dit projekt, så du kommer rigtig godt fra start. Ring til os og få et tilbud på din næste opgave. Vi sikrer et godt resultat og den bedste service.

0anbefalinger

Malerfirmaet Kongebro

Malerfirmaet Kongebro

2770

Malerfirmaet Kongebro er stiftet i 2011 af undertegnede, malermester Mark Kongebro. Vi beskæftiger os primært med store og små opgaver inden for malerfaget, herunder renoveringer, nybyggeri, vedligholdelse, forsikringssager mm. Vi arbejder på hele Sjælland for både privat- og erhvervskunder.Troværdighed - Faglig ekspertise - Mange års erfaringSom nævnt er Malerfirmaet Kongebro stiftet i 2011, men jeg har mere end 15 års erfaring i malerfaget. Igennem disse mange år er det blevet en indgroet del af forretningen, at nøgleordene er ydmyghed, grundighed, arbejdsomhed og flittighed. Vi sørger for, at vi i dagligdagen altid kan sætte kryds ved disse fire værdier. Det giver kvalitet i malerarbejdet og i den service vi yder over for kunderne. Vi forlader ikke opgaven før at arbejdet er perfekt og kunden er tilfreds.Malerfirmaet Kongebro udfører bl.a. disse maleropgaver: Microcement Facade Træbehandling Vægge og lofter Stuk Døre og vinduer Gulve Køkken Badeværelse VandskadeMalerfirmaet Kongebro - maler på hele SjællandVi holder til i Kastrup og herfra dækker vi hele København og arbejder også ofte i fx Helsingør og Roskilde. Vi kører gerne til opgaver på hele Sjælland.Skal vi sørge for en effektiv eksekvering af din maleropgave? Så kontakt os endelig. Du kan sende en besked til os på siden med dine oplysninger og den opgave, du ønsker løst. Du kan selvfølgelig også ringe til os. Vi håber, at vi hører fra dig.

0anbefalinger

Malerfirma Steen Johansen

Malerfirma Steen Johansen

8464

40 års kombineret erfaring og ekspertise!Jeg har været i malerbranchen siden 1980, og i 2006 startede jeg mit eget malerfirma. Jeg har været selvstændig lige siden. Jeg udfører alt malerarbejde inden for nybyg, ombyg og tilbyg - både i bolig og erhverv.Jeg er kendt for at overholde alle mine aftaler - til punkt og prikke! Mit arbejde bliver altid udført med høj kvalitet - men skulle du have en lille utilfredshed, så laver jeg det altid om - GRATIS!Det vigtigste for mig er nemlig, at mine kunder er tilfredse og glade når mit arbejde er udført.Nøgleordene for mig er malerarbejde af høj kvalitet til fair og konkurrencedygtige priser. Kontakt mig endelig så du kan få syn for sagen.Malerfirma Steen Johansen udfører bl.a. disse maleropgaver: Renovering af flyttelejligheder samt forsikringsskader Fuldspartling/sprøjtespartling. Opsætning af væv, tapeter, glasfilt mv. Maling af lofter og vægge Lakering af træværk, karme, fodpaneler, vinduer mv. Sprøjtning af radiatorer Afrensning af tidligere vægbeklædninger Rens og maling af facader Og meget mere!Kontakt Malerfirma Steen Johansen i dagHar du en maleropgave til mig? Du er altid velkommen til at kontakte mig og anmode om et gratis & uforpligtende tilbud. Det kan du gøre enten via kontaktformularen her på siden eller på telefonen. Ingen opgave er for stor eller lille!Jeg holder til i Galten, hvorfra jeg ofte kører ud til maleropgaver i byer som Aalborg, Aarhus og Kolding. Alt efter opgaven arbejder jeg i hele landet.Jeg ser vi frem til at snakke med dig - og selvfølgelig til at udføre et stykke flot malerarbejde for dig!

0anbefalinger

Hylleberg's Maler & ejendomsse

Hylleberg's Maler & ejendomsse

7600

0anbefalinger

ML Hus & Have

ML Hus & Have

5883

ML Hus og have v. Morten Lund- altmuligmand til alle former for opgaverJeg har min egen lille virksomhed, og med snart tyve års erfaring i værktøjskassen findes der ikke det, jeg ikke kan hjælpe dig med. Ligegyldigt hvad, du skal have fikset, så kan du ringe til mig. Jeg tilbyder blandt andet:   - Al vedligeholdelsesarbejde til parcelhuse mm. - Murerarbejde - Tømreropgaver - Maleropgaver - Alt inden for anlæg og haveEn glad altmuligmand Jeg er altid i godt humør, smilende og venlig, og ordet ”nej” findes ikke i min ordbog. Derfor kan jeg fikse og ordne alt for dig, og med min baggrund som entreprenør og mine mange års erfaring kan du regne med et godt og solidt resultat. Jeg kan klippe din hæk, samle dit nye skab eller male din facade – uanset hvad, så går jeg ikke fra dit hjem, før det hele spiller, og du er tilfreds. Ring til migNår jeg siger ja til en opgave, så udfører jeg den også, og jeg overholder den aftalte deadline. Inden jeg går i gang, lytter jeg til dig og dine behov, og jeg kommer gerne med gode råd. Jeg holder til i Oure på Sydfyn, men jeg kører snildt længere for at hjælpe dig - så bare ring!

0anbefalinger

MR/Handyman

MR/Handyman

8210

Jeg ved, hvad godt håndværk er, og med mere end 20 års erfaring som handyman har jeg gennem tiden været i berøring med mange forskellige opgaver. Jeg kan derfor hjælpe dig med alle de udfordringer, du kan møde i hjemmet, og jeg løser både opgaver inde og ude.Mr/Handyman klarerTømrerarbejde Malearbejde Murerarbejde FacaderenoveringFor mig i Mr/Handyman er ingen opgaver hverken for store eller for små. Jeg tager mig både af køkkeninstallationer, opmuring eller nedrivning af vægge, facaderenovering, loftsopsætning og gulvlægning, lige som jeg med samme entusiasme møder op, hvis du skal have hjælp til at hænge lys og et par hylder op.Jeg udfører mit arbejde til punkt og prikke hver gang, og sætter en stor ære i, at du føler dig i trygge hænder, når du vælger Mr/Handyman. Det er min garanti til dig: kvalitetshåndværk er mit varemærke.Din handyman i MidtjyllandMr/Handymand har base i Aarhus, men jeg kører gerne til alle afkroge af Midtjylland for at løse forskellige opgaver. Jeg tager desuden også gerne turen hjem til dig, der bor i Østjylland og Vestjylland for at sørge for, at du får løst din udfordring på den bedste måde.Har du en opgave til mig, skal du bare udfylde kontaktformularen her på siden - så kontakter jeg dig.

0anbefalinger

Handymore v/ Michael Rasmussen

Handymore v/ Michael Rasmussen

5690

Søger du en kompetent tømrer, der kan hjælpe dig med både store og små opgaver? Handymore v/ Michael Rasmussen kan tilbyde dig en bred vifte af ydelser inden for tømrerfaget.Jeg holder til i Tommerup og rykker gerne ud og hjælper til på hele Fyn. Kontakt mig endelig, hvis du har brug for en dygtig tømrer med en uddannelse som teknisk designer.Mine mange ydelserTømrerfaget er bredt, og hos mig kan du også få hjælp til at udføre mange forskellige ydelser. Det er ydelser som:Belægning (betonfliser, skærver, stabigrus med mere) Brolægning Gartnerarbejde Montering af døre og vinduer Gulvarbejde Malerarbejde Tagarbejde KøkkenmontageHar du brug for hjælp til et projekt, du ikke umiddelbart kan finde herover, skal du tage kontakt alligevel. Jeg har god erfaring i branchen, så jeg kan helt sikkert også hjælpe dig i mål med dit drømmeresultat.Har du brug for en handyman?Tømrerfaget fører mange spændende opgaver med sig, derfor har jeg ofte løst forskellige småprojekter for kunderne, når jeg nu alligevel arbejdede med at montere deres køkken eller andet. Derfor tilbyder jeg også handymanservice, hvor jeg løser alle småopgaver i dit hjem.Handymore v/ Michael Rasmussen - kontakt mig allerede i dagEr du nysgerrig på, hvad jeg kan gøre for dig, og hvad mine ydelser koster? Benyt dig af kontaktformularen på siden her - så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt, så vi kan lægge en plan for dit projekt.Jeg ser frem til at være din tømrer og handyman.

0anbefalinger

KBS Tømrer-Montage ApS

KBS Tømrer-Montage ApS

8340

Tømrerfirma med respekt for tømrerfagetMit navn er Karsten Birk Sørensen og jeg er indehaver af KBS Tømrer-Montage. Jeg har startet virksomheden op efter mange års erfaring inden for tømrerfaget. Faktisk har jeg mere end 25 års erfaring i rygsækken.?Jeg sætter stor ære i ærlighed, kommunikation og godt håndværk. Jeg har respekt for mit fag, og tager afstand fra sjusk og klamphuggeri.Vælger du KBS Tømrer-Montage tømrer/montage som din håndværker, vil du få en ærlig og kompetent tømrer til dit projekt, som sammen med dig finder en realistisk og holdbar løsning med kvalitet. Uanset hvilken opgave vi løser, så prioriterer vi at have en tæt dialog med dig, så vi sikrer os, at resultatet opfylder alle dine ønsker og behov.Vores kerneværdier er:Ærlighed En god kommunikation gennem hele dit byggeprojekt 100 % solidt håndværk og kvalitetsmaterialer En professionel tilgangVi udfører disse opgaver:Udskiftninger af vinduer Udskiftninger af døre Renovering af køkken Renovering af badeværelse Renovering af hus GulvlægningKontakt os og hør mere om vores ydelserVi servicerer kunder i hele Trekantsområdet og Østjylland. Skal vi stå for din tømreropgave?Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere, eller hvis du har spørgsmål til vores tilbud og priser. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere

Du får svar indenfor kort til

Vi kvalitetssikrer opgavens detaljer

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.

Seneste anbefalinger

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

${options ? "Skjul indstillinger" : "Vis indstillinger"}

Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
emarket
Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send