Om håndværker.dk

Webservicen håndværker.dk blev lanceret i februar 2015. Servicen er en moderniseret og mere brugervenlig udgave af Byggestart.dk, som har mere end 10 års erfaring med formidling af byggeopgaver.

Omdrejningspunktet i håndværker.dk er websitet, hvor du kan søge blandt håndværkerne inden for alle håndværksfag.

Håndværkerne har hver deres profilside på sitet, hvor de kan fortælle om sig selv, vise billeder fra opgaver de har lavet og anbefalinger fra deres kunder.

Det giver dig information til at kunne finde den helt rigtige håndværker til den opgave, du har.

Hvad andre sider gør for dig, når du skal finde og vælge hoteller og restauranter, kan håndværker.dk gøre for dig, når du skal finde og vælge den helt rigtige håndværker.

1
Find den rigtige håndværker
Søg på det postnummer hvor du skal have løst en opgave og den type håndværker, du skal bruge – så får du et overblik over håndværkere, der arbejder med det, du har brug for. Bagefter kan du sortere og filtrere din søgning, som du ønsker – og finde frem til den eller de håndværkere, du vil have mere information om, eller vil i kontakt med.


2
Vælg den helt rigtige håndværker
En skarp præsentation af håndværkeren, billeder af håndværkerens tidligere opgaver og anbefalinger fra tidligere kunder giver dig en øget sikkerhed, når den endelige beslutning skal træffes. Det er uanset om du har fundet håndværkeren på nettet, fået ham anbefalet af en ven eller bare lige skal tjekke om håndværkeren, der har afgivet tilbud til dig er god nok. Når du har truffet dit valg, kan du nemt kontakte håndværkeren, og I kan sammen finde en løsning på din opgave.


3
Del din oplevelse med andre brugere
Når du har fået udført dit arbejde, kan du dele dine oplevelser og billeder af det udførte arbejde og på den måde hjælpe andre brugere med at vælge den helt rigtige håndværker.