PROMAKS ApS


Send et par linjer til os om din opgave, så finder vi den rigtige løsning til den rigtige pris.

Anbefal os

Om os

PROMAKS ApS
- din bedste ven, når du skal bygge

Står du med et større byggeprojekt i hænderne, som du har svært ved at overskue, finder du i os præcis den samarbejdspartner, du har savnet. Vores ekspertise er byggestyring af større projekter inden for både nybyg, tilbyg og ombygning samt alt inden for renovering og restaurering.

Holder styr på alle de løse ender
Vi hjælper dig med at holde overblikket, og vi holder styr på de forskellige byggeteams, på tidsplaner og koordineringen. Derudover sørger vi for, at kvaliteten og budgettet overholdes. Vores ekspertise ligger inden for:

• Boligejendomme
• Renovering og modernisering
• Ombygning/tilbygning
• Projektstyring

Ud fra dine ønsker
Vi håndterer hver enkelt entreprise ud fra den enkelte kundes ønsker og behov. Derfor gør vi meget ud af at forventningsafstemme med dig samt at holde dig løbende orienteret om byggeriet.

Et resultat der holder
En anden af vores prioriteter er, at du får et resultat, der holder i mange år. Det sørger vi for ved at have høje kvalitetskrav til håndværket. En god finish er dog lige så vigtig for at få et resultat, der også ser godt ud i mange år frem.

Førsteklasses rådgivning
Hos os kan du være sikker på, at du får en pris, der ikke er højere end nødvendigt. Vi ved, hvad tingene kan og skal koste, og derudover får du med os som samarbejdspartner både førsteklasses rådgivning samt levering til aftalt tid.

Ring til Promaks i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Projekter

Billeder af opgaver vi har løst


Anbefalinger

Så tilfredse er vores kunder

Kunderne siger:

(12 anbefalinger)

Kundernes vurdering

Her kan du se, hvor godt vi scorer på en skala fra 1 til 10. Skalaerne viser gennemsnittet.

Det siger vores kunder

Vil du anbefale PROMAKS ApS til andre?