OT VVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Jens Olesen

Juni 2016

Udskiftning af oliefyr.
Som altid fungerer det upåklageligt når Ole er "på banen". Tider og priser bliver overholdt, det er en fornøjelse at samarbejde med Ole Therkildsen.
Venlig hilsen
Jens Olesen

OT VVS

OT VVS - VVS Jelling
- stabil vvs-service igennem 20 år

Med mere end 20 års erfaring som autoriserede vvs'ere, er vi hos OT VVS godt klædt på til at varetage enhver opgave inden for faget. Vi går højt op i at være hurtige til at rykke ud, yde god og kompetent kundeservice og få klaret opgaven i en ruf, så du kan komme videre i teksten.

Vores profil kort fortalt:
- Stabil og erfaren vvs-service
- Klarer alle opgaver inden for faget
- Speciale i opvarmning
- Dækker Midtjylland
- Kompetent rådgivning

Varmepumpe, pillefyr eller en ny kedel?
Vi har speciale i opvarmning i hjemmet, hvad enten det så sker via et pillefyr, træfyr eller en varmepumpe. En fast del af vores service er at yde kompetent rådgivning, så du får den løsning, der passer til dig og dine behov. Vi er også godt inde i mulighederne for at søge om energitilskud og tager os gerne af alt papirarbejdet for dig.

Finder altid en løsning
Kort sagt er vi et vvs-firma, du kan regne med. Vi kommer til tiden, vores priser holder, og vi finder altid en fornuftig løsning på ethvert problem. Ring, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at vi kommer en tur forbi. Vi dækker hele Midtjylland.

Se firmaportræt
Kontakt os