Malerfirmaet Herkules


Send et par linjer til os om din opgave, så finder vi den rigtige løsning til den rigtige pris.

Anbefal os

Om os

Malerfirmaet Herkules
- maler, så guderne synger

Malerfirmaet Herkules har eksisteret siden 2000 og tilbyder mere end 30 års erfaring i maling af facader, vinduer, nybyggede huse og flyttelejligheder. Bag virksomheden står malermester Palle Rolff Rasmussen, der kommer som aftalt, og som har ekstra certificeringer i epoxy-belægning og brandmaling.

Herkules udfører:
- Flyttelejligheder/nybyggerier
- Facader
- Vinduer
- Trapper, opgange m.m.
- Epoxy-gulve
- Specialmaling

Hvad enten opgaven foregår indenfor eller ude i det fri, så har vi produkter og udstyr til det. Selvom firmaet er et mindre, personligt firma, kan vi sagtens tage større opgaver ind - vi har nemlig et rigtig godt samarbejde med dygtige malersvende og malermestre med tonsvis af erfaring.

Organiseret fra start til slut
Hos Malerfirmaet Herkules rådgiver vi grundigt gennem hele processen, og vi hjælper jer gerne med at vælge de farver og materialer, som bedst passer til jer og hjemmet. Efter endt arbejde, efterlader vi altid stedet, som var det vores egen bolig.

Fast mand hos 3F
Gennem årene har vi arbejdet med alle typer af kunder såsom private boligejere virksomheder, boligforeninger og organisationer. Eksempelvis er vi en del af det faste håndværksteam hos 3F. Vi er fleksible i forhold til arbejdstid, så har I brug for, at vi kommer, når I holder lukket, så gør vi også gerne det.

Skal boligen shines op af en punktlig maler med masser af erfaring? Så ring til Malerfirmaet Herkules. Vi står klar med rådgivning og kommer gerne med et uforpligtende tilbud.

Projekter

Billeder af opgaver vi har løst


Anbefalinger

Så tilfredse er vores kunder

Kunderne siger:

(5 anbefalinger)

Kundernes vurdering

Her kan du se, hvor godt vi scorer på en skala fra 1 til 10. Skalaerne viser gennemsnittet.

Det siger vores kunder

Vil du anbefale Malerfirmaet Herkules til andre?