Kornvangens Maler


Send et par linjer til os om din opgave, så finder vi den rigtige løsning til den rigtige pris.

Anbefal os

Om os

Kornvangens Maler
- kvalitet til sidste penselstrøg

Vælger du Kornvangens Maler, er du garanteret et flot og ærligt stykke malerarbejde! Kornvangens Maler er en lille malervirksomhed fra Esbjerg bestående af mig, Henning Jensen, der har været i malerbranchen i mange år. Jeg har en fleksibel og effektiv tilgang til mit arbejde, og jeg gør en dyd ud af at male, tapetsere og dekorere til perfektion. Alt mit arbejde er dækket af en god garantiordning gennem Danske Malermestre.

Kornvangens Maler tilbyder:
- Maling ude og inde
- Tapetsering
- Vinduer og døre
- Facader
- Farverådgivning
- Dekoration - eksempelvis tekst på murværk

Jeg arbejder både med hænder og sjæl
Hver gang jeg er ude på en opgave, lægger jeg lige så meget energi i malerarbejdet, som var det hjemme hos mig selv. Jeg er kort sagt ambitiøs med selv de mindste opgaver, og jeg giver den altid lige en ekstra tand, for at du får en løsning, som du kan glæde dig over i mange år - og som jeg kan være stolt over at have udført.

Ingen faktura, før du er tilfreds
Uden en grundig tilgang til tingene kommer man ingen vegne i malerbranchen, og for mig er kvalitet og konkurrencedygtige priser to sider af samme sag. Tingene hænger uløseligt sammen, og jeg går aldrig på kompromis med mit håndværk. Derfor sender jeg heller aldrig en faktura til nogen, før jeg ved, at du er helt tilfreds. Og er der bare det mindste, så kommer jeg selvfølgelig og fikser det.

Betal dig fra besværet
Det er fristende at begive sig ud i et gør-det-selv-malerprojekt, men det kræver tålmodighed ikke at få arbejdet til at se sjusket ud. Slibearbejdet, malingen, afdækningen skal være i orden, og det er her, jeg har min styrke og viden. Ring i dag, og hør om dine muligheder. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Projekter

Billeder af opgaver vi har løst


Anbefalinger

Så tilfredse er vores kunder

Kunderne siger:

(17 anbefalinger)

Kundernes vurdering

Her kan du se, hvor godt vi scorer på en skala fra 1 til 10. Skalaerne viser gennemsnittet.

Det siger vores kunder

Vil du anbefale Kornvangens Maler til andre?