Jp Byg & Multiservice


Send et par linjer til os om din opgave, så finder vi den rigtige løsning til den rigtige pris.

Anbefal os

Om os

Jp Byg & Multiservice
- kvalitet til fornuftige priser

Det har ligget mig på sinde lige fra starten af, at Jp Byg & Multiservice skulle være et firma med et godt ry. Derfor arbejder vi ud fra et værdisæt, som går på at kvaliteten altid skal være i orden og leve op til de gældende standarter, priserne skal være konkurrencedygtige og holde hele vejen igennem, og så skal vi være tro mod, det vi lover.

Fuld tryghed
Navnet er Jesper Petersen, og jeg og mine to ansatte leverer solidt tømrerarbejde og god service til alle, der er interesserede. Vi kan klare alle opgaver inden for faget, og da vi også er medlem af Dansk Håndværk, kan du føle dig helt tryg ved at vælge os som samarbejdspartnere.

Vi har erfaring med:
- Nybyg
- Tilbyg
- Gulve
- Lofter og vægge
- Tag
- Køkkener
- Terrasser
- Vinduer og døre
- Hovedentrepriser

Vi er også kompetente i at tage styringen på større projekter, og vi kan stå for hele projektet i kraft af vores mange dygtige samarbejdspartnere.

Kunden i centrum
For at sikre at du har en positiv oplevelse med os, går vi også højt op i kundeservice. Du kan derfor se frem til smilende og høflige håndværkere, der kommer til aftalt tid. Vi orienterer løbende om projektets fremgang, og du bliver altid underrettet, hvis der opstår ændringer af nogen art. Og får du nye idéer undervejs, er vi også lydhøre overfor det.

Så ring til os, hvis du ønsker kvalitet og god service!

Projekter

Billeder af opgaver vi har løst


Anbefalinger

Så tilfredse er vores kunder

Kunderne siger:

(12 anbefalinger)

Kundernes vurdering

Her kan du se, hvor godt vi scorer på en skala fra 1 til 10. Skalaerne viser gennemsnittet.

Det siger vores kunder

Vil du anbefale Jp Byg & Multiservice til andre?