IP Tagdækning


Send et par linjer til os om din opgave, så finder vi den rigtige løsning til den rigtige pris.

Anbefal os

Om os

IP Tagdækning
- Tag til tiden

Hos IP Tagdækning lægger vi tagpap på alt fra store villaer til sommerhuse og garager. Vi sværger til tagpap, fordi det er et stærkt og smidigt materiale med lang holdbarhed - til en fornuftig pris. Det betyder, at vi uden at tøve giver dig 15 års produktgaranti og 5 års håndværkergaranti.

Mange års erfaring
Det er mig, Ivan Springborg Poulsen, der har grundlagt firmaet. Jeg har arbejdet med tagdækning/tagpap i mere omkring 22 år, og sammen med mine to ansatte løser jeg opgaver på hele Sjælland.

Hos IP Tagdækning beskæftiger vi os med:

-Tagdækning af både nybyggeri, ombygninger og tilbygninger.
-Renovering af paptage
-Isolering
-Vedligeholdelse og pleje af paptage
-Grønne tage

Ærlig snak
Hos IP Tagdækning fører vi altid en åben og ærlig dialog med vores kunder. Du bliver inddraget i projektet fra start, og vi giver os god tid til at lytte til dine ønsker og svare på dine spørgsmål. Vi udfærdiger tilbud, som passer til netop dine behov, og vi sætter en stor ære i at overholde alle aftaler og tidsplaner til punkt og prikke.

Der er orden i sagerne
Vi anvender kun EU-anerkendt tagpap, og når vi isolerer tage, bruger vi enten Rockwool, Jackon og Isover. Vi er desuden medlem af Dansk Byggeris tagdækkersektion, hvilket giver dig størst mulig sikkerhed.

Uforpligtende tilbud
Overvejer du at få monteret paptag, så kommer vi gerne på et uforpligtende besøg for at se på dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig.

Projekter

Billeder af opgaver vi har løst


Anbefalinger

Så tilfredse er vores kunder

Kunderne siger:

(15 anbefalinger)

Kundernes vurdering

Her kan du se, hvor godt vi scorer på en skala fra 1 til 10. Skalaerne viser gennemsnittet.

Det siger vores kunder

Vil du anbefale IP Tagdækning til andre?