DK Tømrer ApS


Send et par linjer til os om din opgave, så finder vi den rigtige løsning til den rigtige pris.

Anbefal os

Om os

DK Tømrer ApS
- vinduer og døre, når det er bedst

Hos det familieejede tømrerfirma DK Tømrer ApS er vi specialister i vinduer og døre. Vores team på tre mand omfatter både en Velfac VinduesMester og en energivejleder, som kan lede dig godt på vej med den kommende energirenovering. Vi kører rundt til alle typer kunder på hele Sjælland - og hvorfor vælge os? Fordi vi er grundige, ærlige og leverer varen til præcis den tid og den pris, vi har aftalt.

Oversigt over vores kompetencer:
- Alt indenfor vinduer og døre
- Facader
- Tag
- Tilbygninger
- Energirådgivning

Velfac VinduesMester og energivejleder
Vi har i en lang årrække været vinduesekspert for vinduesfirmaet Velfac. De står bag vores arbejde, hjælper os med opmålinger og laver kvalitetskontrol, så de er sikre på, at de kan stå inde for det, vi laver. Tømrermester Jesper Bilstrup er uddannet energivejleder fra Teknologisk Institut, så har du brug for råd og vejledning i forbindelse med energirenovering, så er DK Tømrer ApS også den rigtige samarbejdspartner på det område.

Sikret gennem Byg Garanti
Det er et krav fra Velfac, at vi er medlem af Dansk Byggeri. Men det er ikke derfor, vi er det, for vi har været medlem lige fra start. Som medlem af denne brancheorganisation er vi automatisk også en del af Byg Garanti-ordningen, som sikrer dig, at alt arbejde bliver udført korrekt.

Spar penge på varmeregningen
Hos DK Tømrer ApS koncentrerer vi os primært om det, vi er bedst til: VINDUER og DØRE. Kontakt os i dag, og fortæl os, hvor du ønsker nye vinduer i boligen. Jo hurtigere de skiftes, jo hurtigere kan du spare penge på varmeregningen.

Projekter

Billeder af opgaver vi har løst


Anbefalinger

Så tilfredse er vores kunder

Kunderne siger:

(28 anbefalinger)

Kundernes vurdering

Her kan du se, hvor godt vi scorer på en skala fra 1 til 10. Skalaerne viser gennemsnittet.

Det siger vores kunder

Vil du anbefale DK Tømrer ApS til andre?