Christopher Kamoga


Send et par linjer til os om din opgave, så finder vi den rigtige løsning til den rigtige pris.

Anbefal os

Om os

Murerfirmaet Christopher Kamoga
- godt håndværk - god tid

Kort sagt: Jeg elsker mit fag. For mig er mureropgaverne ikke bare et arbejde, det er min hobby. Så uanset om du skal have nyt badeværelse, eller om du skal have renoveret facaden på dit hus, så kan jeg garantere dig, at du er i de bedste hænder.

Mine kompetencer dækker blandt andet:
- Badeværelser
- Trapper
- Fliser
- Klinker
- Sokler
- Facaderenovering
- Fugning

Jeg har vidst, at jeg ville være murer, siden jeg var 12 år. Jeg har 16 års erfaring i branchen, og de sidste otte år har jeg haft eget firma. Min arbejdsglæde ligger i en stor variation af opgaver. Murerfaget er meget bredt, og jeg sætter stor pris på alle de opgaver, jeg får. Både de små og større opgaver.

Nærværende håndværker
Mange af mine kunder vender løbende tilbage med nye projekter og renovationer, og det er jeg rigtig glad for. Jeg ved, at de sætter pris på, at jeg er en rar fyr, der kan levere håndværk på et højt niveau. Jeg er lige til og god til at rådgive. Samtidig tager jeg mig tid både til opgaven og til at snakke med mine kunder. Du kan helt sikkert mærke, at jeg er nærværende, og det giver mere tiltro. Mange af mine nye kunder har fået mig anbefalet, og det er et stort skulderklap, som jeg er rigtig glad for.

Storkøbenhavn, Nordsjælland og Vestsjælland
Jeg har base i København, hvor jeg har en stor del af mine opgaver, men jeg kører gerne, hvis du har brug for min hjælp. Som udgangspunkt bruger jeg gerne i omegnen af en time på transport, så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har brug for en dygtig murermester, der går til sit arbejde med et smil på læben.

Projekter

Billeder af opgaver vi har løst


Anbefalinger

Så tilfredse er vores kunder

Kunderne siger:

(8 anbefalinger)

Kundernes vurdering

Her kan du se, hvor godt vi scorer på en skala fra 1 til 10. Skalaerne viser gennemsnittet.

Det siger vores kunder

Vil du anbefale Christopher Kamoga til andre?